Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Boodschap van de engelen (workshop)

Iedereen heeft engelen bij zich, alleen kan het zo zijn, dat jij je er niet zo bewust van bent. Engelen zijn boodschappers van de hoogste energie en willen graag dat jij en ik gelukkig zijn. Deze engelen kunnen in diverse manifestaties tot ons komen, als personen, gevleugelde wezens, energieën van licht enz. Er zijn mensen die zeggen een engel gezien te hebben, terwijl anderen een “liefdevolle aanwezigheid” voelen. Hoe zal jij dat ervaren? Engelen zullen jou altijd en overal helpen. Je hoeft er alleen maar om te vragen, met een hart vol liefde en vertrouwen. Kom naar deze engelen workshop, leer en ervaar…

Twee manieren waarop engelen met ons communiceren

  1. Een wit veertje vinden
    De engelen wijzen je erop, dat je op de goede weg bent. Er is een deur voor jou opengegaan en je hebt ervoor gekozen erdoor te gaan. Volgens de Universele Wet van Drie vindt je er vast nog twee.
  2. Terugkerende getallen zien
    Terugkerende getallen hebben een boodschap voor jou. Lees hier meer over, op de pagina dubbele getallen

Uiteraard zijn er vele manieren waarom engelen zich aan ons kenbaar maken.

Tijdens deze workshop maak jij kennis met de engelen en jouw beschermengel. Je leert te communiceren met je engelen en maar ook hoe de engelen communiceren met jou! Hoe meer je er voor open staat, hoe meer je de aanwezigheid van de engelen zult vernemen.

Tijdens deze avond krijg je ook een engelen reading, door middel van het maken een engelen-energiekaart. We sluiten af, met een boodschap vanuit het engelenorakel: Boodschappen van engelen, van Doreen Virtue

Deze avond brengt jou inzichten in jezelf en de ander, een stukje bewustwording, en het maken van verbindingen. Het zal zeker een fijne toevoeging zijn aan je leven!

Voor elke deelnemer ligt er een Tibetaans zilveren “Made for an angel” bedel klaar.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende workshop

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!