Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Tineke’s Lijst

Net als de Kerstman, heb ik een lijst, een reservelijst wel te verstaan. Hij is bedoeld voor mensen die zich willen aanmelden als reserve voor mijn activiteiten. Dat kan zijn als proefmodel voor nieuwe diensten, of als wat extra “vulling” voor een activiteit die wat meer aanmeldingen kan gebruiken. Natuurlijk is het ook denkbaar dat ik speciaal iets voor deze lijst organiseer. Alles kan. Lees de toelichting en criteria en meld je daarna snel aan. Misschien ben jij wel een van de gelukkigen die tegen een vrijwillige bijdrage mag deelnemen.

Tineke van Urk's Reservelijst

Stap 1 van 4 - Aanmelding

0%
 • Regelmatig heb ik wat ruimte voor deelnemers die ik tegen vrijwillige bijdrage een plekje gun in een van mijn groepsactiviteiten. Soms zoek ik ook proefpersonen, nodig voor een nieuwe dienst of het maken van promotiemateriaal. Als jij daarvoor graag uitgenodigd wilt worden, of tegen vrijwillige bijdrage als representant bij familieopstellingen wilt deelnemen, dan kan je je hier opgeven.

  Van belang is dat je regelmatig beschikbaar bent om snel in te springen, gemotiveerd bent voor deelname aan mijn activiteiten en me vertelt waarom je graag voor deze lijst in aanmerking komt.

  Als je het iemand anders gunt, overleg dan met die persoon of het goed is dat je aanmeld (sowieso moet het emailadres nog geconfirmeerd worden) en vertel waarom die persoon volgens jou in aanmerking komt.

  Omdat het hier vooral om gunnen gaat, wil ik op deze wijze vooral mensen bereiken voor wie het anders niet haalbaar is. Omdat het mij de kans geeft om de groepen hier en daar wat groter te maken, is er waarde voor allebei.

  Als je gewoon super-enthousiast bent over wat ik doe en al veel bij me hebt gedaan en doet, dan mag je natuurlijk ook aanmelden voor deze deelnemersreservelijst. Ik vertrouw er dan op dat je de normale aanmeldingsroute kiest wanneer je genoeg inkomen hebt om het te betalen, en de vrijwillige bijdrage op een niveau houdt waarin er gezonde balans is in de uitwisseling van waarde.

  Ik ben benieuwd naar je reactie! Verras me maar!

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This