Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Medium Tineke van Urk

medium tineke van urk balkbrug

medium Tineke van Urk

Al vele jaren actief als spiritueel en paranormaal begeleider, ben ik gecertificeerd medium, paragnost, trancehealer, spiritueel coach, dierentolk, magnetiseur en Reiki Master.

Geboren en getogen in Assen, sta ik met de voeten stevig op de grond en stevig geworteld. In een plezierige en ontspannen sfeer ontvang ik je graag in mijn prachtige, door natuur omgeven, praktijk in Balkbrug, waar ik inmiddels woon en werk. Ik ben werkzaam in Noord-Oost Nederland.

Ik help je graag met vragen over je verleden, heden of nabije toekomst, daarnaast begeleid ik ouders en nieuwetijdskinderen, kan contact leggen met overledenen, reinig ik energetisch huizen, en heb op allerlei gebieden mensen met raad mogen bijstaan.

Op consult bij medium Tineke

Een reading is gericht op inzicht en helpt je om hoofd- en bijzaken te scheiden. Je krijgt informatie over de kern van wat je bezig houdt, maar wat je misschien nog niet zo hebt herkend. Een reading helpt je openen voor nieuwe mogelijkheden in je leven en om betekenis te ontdekken in je ervaringen en levensloop.

Cursus van medium Tineke

Via verschillende cursussen en/of ons leerplan kan je op een plezierige manier jezelf verder ontwikkelen, zowel persoonlijk als spiritueel. Ook voor allerlei (spirituele) workshops ben je bij mij aan het goede adres!

Volg me

Als je me gaat volgen, zal je ontdekken dat het aanbod ook regelmatig wordt vernieuwd en aangevuld. Heb je de agenda al eens bekeken? Zeker de moeite waard. Al een demonstratie in Mediumschap bijgewoond? Die zal je niet gauw weer vergeten!

Heb je je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Wel doen, hoor! Dan hou ik je maandelijks op de hoogte.

Wie ben ik? Ik ben medium Tineke!

Op zoek naar ervaringen van cliënten? Deze vind je hier 

K.v.K. 01145730.

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!