Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Warm aanbevolen

Hoe kies jij je medium?

Ik kan me goed voorstellen dat je eerst wilt weten hoe anderen me hebben ervaren. Vaak gaat het om heel persoonlijke onderwerpen die je met een medium deelt en dat doe je natuurlijk niet zomaar met iedereen. Vertrouwen en persoonlijke ervaringen zijn dan heel belangrijk. Daarom is het zo fijn wanneer eerdere cliënten en cursisten in het openbaar hun ervaring delen, zodat hun ervaringen je naar dat vertrouwen toe kunnen helpen. Vertrouwen komt soms na ervaring, maar die ervaring hoeft niet perse je eigen te zijn.

Laat me weten hoe je ervaring hier is

Natuurlijk hoop ik dat ook jij straks je ervaringen hier zult toevoegen. Jouw aanbeveling kan van grote waarde zijn voor iemand anders die nog moet beslissen. Lees eerst maar wat ervaringen van anderen en wanneer je dan je sessie of deelname hebt gehad, of een cursus gevolgd, mag jij zelf in deze lijst met helden staan. Mijn helden, de mensen die mijn hulp en raad hebben gevraagd, mensen die durfden vertrouwen en die vervolgens een mooi cadeau kregen in de vorm van wat ik als medium mocht doorgeven.

Wil je meteen jouw cadeau ervaren? Maak dan hier een afspraak!

Schrijf een aanbeveling

Wanneer je een ervaring met me hebt gehad, nodig ik je hier graag uit om te delen. Als je baat hebt of had van mijn werk, of van iets dat ik georganiseerd hebt, een prettige ervaring hebt gehad of wat steun ervaren, of gewoon als je iets wilt delen over je ervaring, dan zou het erg fijn zijn als je dat hier deed. Ik hoop dat je punten van verbetering ook aan me laat weten, via het contactformulier of nog liever in de activiteit waar we elkaar tegenkwamen. Op die manier leer ik ook steeds verder, en kan ik ook inspelen op eventueel nog niet vervulde behoeften.

Help je anderen en mij met je aanbeveling?

Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen.

Wel doen hoor!

Alvast bedankt!

– Tineke van Urk
Medium
Wees een `vriend! Deel ook jouw ervaring!

 

Comments ( 75 )

 • Susan

  Kort samengevat van mijn bezoek aan Tineke: Wat een verhelderend en mooi consult heb ik gehad. Tineke is heel toegankelijk, eerlijk en echt goed. Mijn vragen zijn beantwoord en mijn vermoedens bevestigd. Ik kom zeker nog een keer terug! Jammer dat ze niet zo dicht in de buurt woont.

  • Hallo Susan, Het was een fijne ontmoeting en ik ben blij dat je er zoveel waarde uit hebt gehaald.

 • BeppieJorinde

  Lieve Tineke, mijn complimenten aan jou. Je hebt voor mij eind 2017 een jaarreading gedaan en gezegd dat er in maart een ander huis komt. Dat gaat zoals het er nu uitziet ook gebeuren. Ik verwacht dat de andere inzichten en voorspellingen ook gaan komen. Nogmaals dank en een fijne dag. Eind dit jaar zal ik zeker weer een jaarlijkse jaarprognose aanvragen Liefs BeppieJorinde ❤❤❤

  • Dankjewel BeppieJorinde voor je lieve reactie en complimenten. Het huis voelt als een “succes”…!

 • Jolanda Andriessen

  Vandaag een geweldig consult gehad. In 1 woord wauw. Alles was raak. Prachtig het heeft mij erg geholpen. Wat een lieve warme vrouw ben je Tineke. Zoals ik altijd zeg, een engel die mijn pad kruisde op het juiste moment. Ik heb veel verschillende emoties gevoeld. En er heel veel aan…. veel geleerd. Dankjewel Tineke. Ik ga met een fijn gevoel mijn kerst vieren en genieten van al het geluk. Van 1 op de 10 score is het een 10 met een griffel. Dankjewel ❤

  • Je bent de winnares van mijn prijsvraag en met je hartenwens heb je me het meest van de vele tientallen inzendingen geraakt Ik heb je het consult erg graag gegeven en ik ben erg blij dat het je zo goed heeft gedaan! Geniet van de feestdagen!!

 • Pascalle

  Voor het eerst heb ik een numerologie reading mogen ontvangen van Tineke van Urk. Via e-mail ontving ik deze mooie en persoonlijk e-reading. Het fijne hieraan vind ik dat ik het naar behoefte weer eens kan doorlezen.
  Het heeft mij meer inzicht en helderheid gegeven in wie ik ben. Tineke, nogmaals dank voor de reading. Het voelt goed, ik vind je een mooie en warme persoonlijkheid.
  Ik zal toekomstig zeker weer contact opnemen met je.

  • Hallo Pascalle, wat een lieve reactie van je, dankjewel. Fijn dat je zo tevreden bent.

 • Angelique

  Lieve Tineke, vanmiddag voor de 2de keer bij je geweest voor een massage en wederom kwam ik helemaal tot rust, puur genieten. Je hebt me met de kaarten een goed gevoel gegeven, dank daarvoor. Ik zal zeker bij je terugkomen. Veel liefs een een dikke knuffel xxx

  • Fijn dat je de weg weer hebt gevonden naar mijn massagetafel en kundige handen 😉 Geniet nog maar lekker na!

 • Karen Engelbertink

  Ik volg bij Tineke de online cursus mediumschap. Vanuit deze cursus vandaag reiki 1 inwijding gehad. Wat een mooie bijzondere ervaring! Daarnaast ook een heel fijn gesprek gehad. Tineke fijn om je nu in ‘real life’ te hebben gezien! Ik vind je een top vrouw en zie je gauw weer! 🙂

  • Hallo Karen, bedankt voor je lieve reactie. Fijn ook, je ontmoet te hebben. Mijn complimenten voor het feit, dat je open staat om wat nieuws te leren en ik weet, het gaat je ver brengen. Tot gauw!

 • Alfons

  Ik heb vandaag mogen genoten van je geweldige massage. Ik heb al diverse massages gehad, maar zo goed als deze nog niet. Ook het gesprek nadien was voor mij heel verhelderend. Het is echt een aanrader!
  Vriendelijke groet, Alfons

  • Dankjewel voor je reactie Alfons. Fijn om te horen en lezen dat je ervan hebt genoten. Ik zie je graag eens weer.

 • Angelique

  Ik heb vanmiddag een massage gehad van Tineke, meer dan geweldig, ze heeft me de rust weergegeven die ik hard nodig had. Een vrouw die weet wat ze doet en waar ze over praat. Ik ga haar zeker vaker opzoeken.
  Tineke bedankt ????

  • Hallo Angelique, dankjewel voor je reactie! Ik hoop dat je die rust kunt vasthouden. Tot gauw!

 • Ria

  Het was een fijne ervaring, zo’n massage! Energiek mens die Tineke die in een ontspannings-massage ook nog een heerlijke ontspannen sfeer creëert. Als herboren vertrok ik er weer. Heerlijk. Dankjewel!

  • Heel erg graag gedaan Ria. Ik zie je graag gauw weer terug.

 • Danielle

  Gisterochtend heb ik Tineke gevraagd om een persoonlijke jaarprognose op te stellen.
  S’middags heb ik het prachtig opgestelde document al ontvangen.
  Wat een herkenning! Thema’s die spelen en welke door mijn gedachten gaan komen aan de orde. Daarnaast een beschrijving over karakter e.d. waarin ik mij kan herkennen.
  Het document zorgt voor nieuwsgierigheid naar meer. Graag kom ik eens langs voor een consult of verdieping middels een cursus.

  Heel erg bedankt Tineke! Een warme groet van mij

  • Dankjewel dat je je ervaring wil delen. Fijn dat je zo tevreden bent en ik wens je veel leesplezier en wijsheid het komende jaar 😀

 • Siepie

  Nog niet zolang geleden de cursus basis mediumschap online afgerond . Wat een heerlijke leuke en leerzame cursus zowel als je geïnteresseerd bent of wanneer je je mediumkwaliteiten wil gaan ontdekken.
  Ik heb er ontzettend van genoten en veel geleerd !

  • Dank je wel voor deze mooie reactie Siepie. Het was voor mij ook erg fijn jouw ontwikkeling mee te maken!

 • Tjitske

  Een paar maanden geleden heb ik van Tineke de jaarprognose ontvangen. Elke maand wordt beschreven wat er eventueel kan gaan gebeuren en wat op je pad komt en waar je op kunt letten. Ik verbaas mij erover wat er al is uitgekomen en zie het als een leidraad en het geeft mij inspiratie, een fantastische handleiding en het geeft mij veel kracht en hoop om door te zetten.

  Lieve groet Tjitske

  • Dankjewel Tjitske voor je reactie, fijn dat je zoveel aan de jaarprognose hebt!

 • Jacqueliene

  “Eigenlijk schieten mij woorden te kort om weer te geven wat de middag bij jou in Assen voor mij betekent heeft.
  Al bij de deur voelde het goed en vooral heel vertrouwd. Wat ben jij een bijzonder mens.
  Jij hebt mij die middag zoveel dingen duidelijk gemaakt en daarmee rust gegeven. Ook weet ik nu welke stappen ik ga nemen om dingen uit te zoeken en patronen te doorbreken. Dank je wel lieve Tineke!

  Jacqueliene”

  • Hallo Jacqueliene, bedankt voor je lieve reactie. Het fijne gevoel was geheel wederzijds. Fijn je ontmoet te hebben.

 • Anna

  Ik ken Tineke van een paar jaar geleden. We woonden in dezelfde wijk. Het was meer een groet, dan echt kennen. Doordat ik de laatste maanden steeds meer getrokken werd naar het spirituele, ben ik op Google gaan kijken en kwam zo weer bij Tineke. Ik heb contact met haar gezocht en heb 1 van haar workshops gevolgd, de psychometrie oefenavond. Hier ben ik er achtergekomen dat ik dingen kan waar ik eerder niet voor open stond. Ik kreeg hierdoor meer vragen.
  Vandaag heb ik een reading bij mij thuis gehad en heb op al mijn vragen antwoord gekregen. Tineke is een warme vrouw en neemt de tijd voor je. Ze legt dingen ook goed uit. Door deze reading is veel mij duidelijk geworden en heb ik veel meer rust gevonden van binnen.
  Ik laat het rustig op mij inwerken, maar ik kan je nu al zeggen dat ik Tineke vaker zal gaan zien. Tineke is echt iemand die ik wil aanraden voor het paranormale spirituele leven.

  Het begin van mijn reis is gemaakt en ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik doe dit met niemand liever dan met jou. Dank je wel Tineke voor wat is geweest en wat nog komen gaat.

  Liefs Anna

  • Dank je wel voor je lieve reactie Anna. Je bent erg leergierig en pakt de dingen ook snel op. Ik wil je graag verder begeleiden op je avontuur.. Tot gauw!

 • Baudina

  Nogmaals dank voor de mooie reading…heftig soms, dat wel..maar het heeft me veel rust gegeven. Het artikel wat je mij aanraadde over de kracht van het gebed trof me in mijn hart..ja..ik ben er ook van overtuigd dat het gebed mij kan helpen. Al met al een ochtend die mij veel gebracht heeft, veel om over na te denken.

  Tineke is een zuiver medium en een warme vrouw. Ik voelde mij echt bij haar op mijn gemak en durfde mijn emoties te laten zien.

  • Dank je wel voor je lieve reactie Baudina. Ik heb het erg graag gedaan en nogmaals bedankt voor je vertrouwen.

 • Baudina

  Ik heb gisteravond de workshop bijenwastekening gedaan bij Tineke. Tevens volg ik de online cursus Mediumschap.
  Het was een bijzondere avond vond ik..ik heb mogen leren hoe je een bijenwas tekening kunt lezen en nog fijner: Tineke heeft de gemaakte wastekeningen ook gelezen, en daar heb ik heel veel aan gehad!
  De ontmoeting was warm en prettig.
  De wastekeningen maken was al een mooie ervaring, maar de reading door Tineke en de bevestiging dat mijn vader(heit) er bij was dat was goud waard!
  Tineke, bedankt!

  • Dank je wel voor je reactie Baudina. Heel erg graag gedaan en het was ook leuk om je te ontmoeten!

 • Lucia

  Omdat ik paranormale ervaringen heb mogen ervaren, ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbaar medium. Na wat teleurstellingen ben ik bij Tineke beland. Zij heeft mij duidelijk en zonder omwegen geholpen bij een persoonlijk issue en mij bewust gehouden. Door dit vertrouwen ben ik een cursus mediumschap bij haar begonnen en heb inmiddels ook een reading en een Valentijn-reading gedaan. Geweldig hoe dat aansluit bij mijn persoon. De boodschap in de reading is me intuitief duidelijk. Tineke is een warm persoon die met zuiverheid handelt. Zij kan mij ondersteunen in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

 • Alfons

  Ik kan jou, Tineke Van Urk, alleen maar erg warm aanbevelen, zo’n warm, hartelijk, lief, open en invoelend mens, bij iedereen die ik ken en Hans, wat een verheldering heb ik mede door hem gekregen. Hij is een zeer capabele man!

 • Anoniem

  Lieve Tineke, dank je wel voor de jaarprognose. Nog een paar maandjes en dan loopt deze af. Heb hierdoor een inzichtelijk jaar gehad wat veel rust gaf.
  Je schrijft puur en oprecht.
  Nogmaals dank je wel.
  Veel liefs

 • Maya

  Ik had een numerologie reading aangevraagd bij Tineke. Bij aankomst bleek dat ik een verkeerde geboortedatum had ingetypt. Snel contact met Tineke opgenomen en uitgelegd. Stom van mij, maar het was niet anders. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een email van Tineke, waarin ze alsnog een nieuwe voor mij had gemaakt. Geweldig van haar, want was mijn eigen fout.

  Ik ken Tineke al een aantal jaren, van en via het internet. Ze gaf al een paar keer een huiskameravond bij mij thuis en volgens mij was dat ook hartverwarmend voor de andere aanwezigen.

  Tineke, ik lees de reading echt nog een paar keer door. Kan me er in vinden. Dank je wel voor de genomen moeite. Ik wens je in de toekomst al het goede.

  Lieve groet, Maya

 • Myrtha

  Tineke is een lieve en warme vrouw. Ik heb bij haar Reiki 1, 2 en 3 mogen doen. Mooie begeleiding en ondersteuning.
  Heb ook verschillende workshops gedaan wat ik ook zeker kan aanraden.

 • Claudia

  Ik heb bij Tineke een jaarprognose aangevraagd. Ik herken dingen persoonlijk erin en wat het jaar betreft is afwachten per maand.
  Ben er reuze mee in mijn sas. Mooi weekend en nogmaals dank voor alle werk en moeite en tijd en de liefde daar in gestoken en ben er zuinig op en lees over en over. Dank je wel

 • Anoniem

  Alweer een paar jaar geleden werd mijn aandacht getrokken naar de website van Medium Tineke.
  Het kan geen toeval zijn dat ik juist bij Tineke terechtkwam. In een voor mij vervelende periode heeft zij mij kracht en positieve energie weten te geven waardoor ik in dergelijke situaties sterker ben geworden om hiermee om te kunnen gaan. De consulten/gesprekken die ik met Tineke heb geven me veel steun. Ze is eerlijk en betrouwbaar,alle karaktereigenschappen die je ook in een goede vriendin zoekt want zo beschouw ik Tineke inmiddels, als een goede vriendin aan wie je je verhaal kwijt kunt en iemand die je vertrouwt.

  De website ziet er ook prachtige uit qua vormgeving en inhoud. Altijd inspirerend, leerzaam en interessant.
  Kortom hier spreekt een tevreden mens ☺

  Dankjewel Tineke..Tot gauw

 • Marjolijn

  Afgelopen week de jaarprognose ontvangen van Tineke. Deze kreeg ik al snel toegestuurd wat ik heel fijn vond. De prognose is gelijk vanaf het moment van aanvraag. De week van ontvangst werd benoemd en was erg herkenbaar. Ik ben benieuwd naar de komende maanden. Ik vind het prettig om te kunnen lezen welke richting het opgaat, geeft een bepaalde rust. Bedankt Tineke!

 • Diana

  Ik heb een jaarprognose ontvangen. Het ziet er mooi uit en herken nu al een paar dingen waar ik me zeker in kan vinden. Tineke, bedankt en een liefdevolle knuffel van mij.

 • Heidi

  Van de week heb ik schriftelijk een uitgebreide numerologie reading van Tineke mogen ontvangen. 80% van wat er in deze reading staat beschreven past bij mij. Het geeft mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben.
  Ik zal in de toekomst vast en zeker nog wel een keer van Tineke haar spirituele gaven ondersteuning vragen.

 • Annet

  Ik ben door mijn moeder bij Tineke terecht gekomen en daar ben ik heel blij mee.
  Ik heb meerdere workshops gevolgd bij Tineke en de een is nog leuker dan de andere. Of het nou een engelenavond is of het maken van een dromenvanger, het is heel leerzaam, rustgevend en natuurlijk ook heel leuk.
  Echt een aanrader!

 • Miranda

  Vanmorgen de workshop gedaan om een dromenvanger te maken bij Tineke. Wat een heerlijke ochtend en een hele mooie dromenvanger gemaakt. Zeker een aanrader om een workshop te volgen. Ik kom zeker nog terug 🙂

  Groeten Miranda

 • Jantje boonstra

  Vanochtend een leuke dromenvanger workshop gevolgd.
  En zoals altijd erg gezellig.
  Je bent een lieve en warme vrouw tineke.
  Tot een volgende keer

 • Adriana

  Vandaag een nieuwe dag zoals er nog velen zullen komen…alleen dan ANDERS.
  Want Ja ik ben ik en jij bent jij… SAMEN zijn we WIJ…
  Het WIJ heb ik altijd al gevoeld…vreemd genoeg voelde het als eeuwig durend gezwoeg…ik sta namelijk op een berg en kijk op de aarde en voel al het nog te completeren werk…
  Mijn leven hier op aarde…heeft nimmer de voelbare erkenning ervaren…dat ik mag zijn wie ik ECHT ben…van binnen en van buiten een Liefdevol wezen…een sterrenkind is mij gisteren aangeboden en bewezen.
  Eindelijk mag ik weten waarom ik mij zo eenzaam voel en onbegrepen door de mensen die er altijd om mij heen waren…WAREN idd…ik heb mijzelf en mijn gezin…ben terug gekeerd naar mijn eigen leven zoals ik dit met zo min mogelijk pijn/verdriet kan leven/herleven…
  Mensen en hun unieke gewoontes daar val ik buiten…begrijp ze nimmer zo goed.
  Door Tineke mag ik beseffen dat ALLES wat geweest is…nodig was…en ALLES wat ik ben…ook BlijF…de verandering is NU het BESEF…en ik mag eindelijk VRIJ zijn…Mijn toekomst ga ik de invulling geven die mij rechtstreeks in het hart gezet wordt. JA ik geloof…altijd al…maar nu is het DOEN!
  Zodra ik terug mag keren naar de bron…ben ik heel en klaar…dat is wat ik wens…en nu leven naar beste kunnen en vol vertrouwen in mijzelf en in de mensen/wezens die op mijn pad zullen komen…vanuit liefde en respect..vertrouwen in elkaar.
  Ik gebruik veel…IK dit is nu nodig voor mij…diegene die dit vol begrip zal lezen…begrijpt waarom dit NU echt nodig is…

  Een liefdevolle knuffel en groet lieve Tineke…vanuit mijn naam die jij goed kent xxx.

 • Gineke

  Hallo Tineke, bij deze bedankt voor de fijne liefdevolle paranormale avond thuis bij jou met nog 7 andere lieve betrokken mensen. Ik vond het een fijne avond, fijne energie met eerlijkheid, oprechtheid, puur no nonsens gedoe. Ik heb goede antwoorden gekregen waar ik wat mee kan. Ik beveel dan zeker andere mensen aan om eens een avond te volgen of een persoonlijke reading of een van je cursussen te volgen. Lieve groet Gineke

 • Evelyn

  Beste Tineke,
  Ik ben vlak voor oud&nieuw bij je langs geweest. Ik zat voor mijn gevoel erg vast in en liep rondjes te draaien. Je hebt mij een hele mooie reading gegeven, waarbij je voor mijn gevoel goud op tafel voor mij neerlegde. En toch kwam het me niet onbekend voor en klopte alles wat je zei. “Eigenlijk wist ik het al” – ik moest zelf alleen de sleutel nog vinden, oppakken en het slot omdraaien.
  Ik wou je even laten weten dat mij dat, dankzij jouw advies, nu ineens gelukt is. Ik ben blij, ik heb weer ladingen energie en ideeen en weet nu precies hoe ik alles wil gaan doen. Ik ben ook direct begonnen dit uit te rollen en er gebeurden daardoor direct al hele mooie dingen.
  Heel veel dank daarvoor!
  Groetjes,
  Evelyn

 • Rolf

  Een valentijnskaart laten leggen door Tineke. Verbazend hoe goed zij op afstand zowel mijn partner als mij precies goed neerzet. Het consult heeft mij uit een aarzeling gehaald, niet omdat Tineke het zegt, maar omdat zij raakt wat ik zelf voel. En eigenlijk gewoon weet, maar ik stond het zelf in de weg dankjewel Tineke.

 • Joke

  Ik heb net mijn Valentijns Relatie legging binnen. Wat ongelofelijk bijzonder. Het helpt mij weer verder op mijn pad en het leven lacht mij weer tegemoet. Veel duidelijk geworden en ik voel ook door deze legging dat ik heel goed bezig ben. Tineke voelt voor mij heel zuiver en ik voel dat ze echt de verbinding van ziel tot ziel maakt. Mijn complimenten. Dank je wel en een hele dikke knuffel

 • Anoniem

  Tineke is een warme, vlotte en nuchtere vrouw die graag haar gaven gebruikt om anderen te helpen met vragen waar zij op dat moment mee lopen. Ik vond het een erg bijzondere en indrukwekkende ontmoeting en zal het zeker een vervolg willen geven.

 • Anoniem

  Vorige week bij Tineke geweest! Mooie ervaring!
  Ze wist.precies wat er nu.speelde en.heeft me mijn ogen geopend voor de dingen die nog gaan komen!
  Zeker de moeite waard!

  Liefs

 • Linda

  Tinke heeft voor mij een nummerologie reading gedaan.
  Erg treffend, met nog meer inzichten voor mezelf.
  Is zeer zeker een aanbeveling.waard.
  Bedankt Tineke.
  Liefs Linda

 • Marloes

  vandaag een prachtig consult gehad bij Tineke.
  Ze maakte meteen duidelijk waar het duidelijke knooppunt zat bij mij op
  dit moment. uit je hoofd naar je hart.
  Tineke legt op een duidelijke manier uit hoe ze werkt en ik voelde me vanaf het moment van binnenkomst welkom en tegelijkertijd vertrouwd.
  Met haar mooie gave wist ze in mijn energie in te voelen en verleden en heden duidelijk te maken. En door middel van een paar prachtige kaartleggingen kreeg ik duidelijk te zien wat voor mij nu belangrijk is en kreeg ik een paar prachtige boosschappen mee. Ik ben erg blij dat ik bij tineke ben geweest en nu is het een kwestie van de boodschappen in praktijk brengen en iets te doen met de mooie en heldere adviezen. Dus voor iedereen is een medium consult bij tineke een aanrader.
  Dank je wel Tineke
  gr marloes

 • Inge Albers

  Lieve Tineke,

  Voor mij ben je een prachtig mens met een heel warm en goed hart, open, eerlijk en beslist niet zweverig. Je vertelt wat je ziet en zegt er bij dat de cliënt zelf verantwoordelijk is of dat wat jij hebt gezegd zal gebeuren. Ik ben heel blij dat ik jou al vele jaren ken, het begon met het reinigen van onshuis, omdat de jongste 2 jaar lang van 4 uur ‘s nachts tot 7 uur ‘s ochtends sliep. Daarna heb ik meditatie avonden en een psychometrie avond bij jou gevolgd. En de cursus time-out, die mij heel goed heeft gedaan en zeker ook de cursus de Celestijnse belofte, waardoor ik meer voor mijzelf ben gaan opkomen en mijzelf meer ben gaan waarderen.
  Ook heeft ze mijn zoon heel goed geholpen, al geloofde hij er in eerste instantie totaal niet in. Nu vraagt hij soms wanneer hij weer naar Tineke mag.
  Ik hoop dat ik jou nog lang in mijn kennissenkring mag houden, lieve Tineke.

  Liefs Inge

 • KorrieBergsma

  Met veel genoegen heb ik mijn numerologie reading gelezen die Tineke voor mij heeft gemaakt. Erg treffend en het heeft mij weer meer inzicht gegeven in mijzelf.

  Wil je graag meer weten over jezelf en je levensrichting dan kan ik deze reading je van harte aanbevelen.

  Korrie Bergsma

 • Joke Hannaart

  Ik wil langs deze weg jou, Tineke, bedanken voor de gratis sessie die ik heb gewonnen op Facebook.
  ik herken veel wat jij mij stuurde, maar ik moet nog analyseren wat er verder staat en het op m’n gemak nog goed doorlezen.
  Mijn dankbaarheid is groot, en je bent een geweldig mens.

  liefs van joke

 • Erna

  Ruim zes jaar geleden kwam ik op Tineke’s website en een aantal maanden later ging ik naar een Feel Good beurs en was nieuwsgierig, wilde bij ÉÉn iemand een consult. Laat dat nou “toevallig” de Tineke zijn van de website .Door de dingen die ze uitsprak werd ik geraakt waarna een consult in de praktijk volgde.
  Een grote verandering in ons leven volgde..Tineke heeft ons in bepaalde dingen bewust gemaakt waar wij mee verder konden.
  Ook heb ik bij haar mijn Reiki I, II , en III mogen behalen, waardoor ik nu mensen mag en kan helpen.
  Tineke is een oprechte nuchtere lieve vrouw en verdient een aanbeveling!!
  En nu een nieuwe start 🙂 Heel veel succes met alles wat nog komen gaat!!
  Liefs Erna

 • Myriam

  Tijdens het telefonisch consult dat ik vandaag had met Tineke viel me op dat ze onmiddellijk antwoord gaf op mijn vraag en details vertelde die me echt overtuigde van haar kennis. Vlotte en krachtige antwoorden en gaven me enorm vertrouwen zodat ik zeker aan anderen zal aanbevelen! Ik hou data in het oog van cursussen en lezingen; het is niet bij de deur maar hoop toch eens een persoonlijk consult te mogen ervaren bij Tineke.
  Dankjewel en tot later 😉

 • Lies Lameijer

  Mijn ervaring is met Tineke al meer dan 9 jaar geleden, toen ze voor een huiskameravond bij mij in Sneek kwam. Ik kreeg toen mee dat mijn moeder hierboven met kinderen werkte die erg ziek waren en toen zijn overgegaan. In haar huidige leven had ze vroeger ook met kinderen gewerkt en mijn boodschap was dat ik ook meer met kinderen zou gaan doen en dat is ook gebeurd. o.a. met speciale kinderen in het vervoer, toen ik taxichauffeur werd. Heb heel veel gehad aan die ene avond dat Tineke bij ons thuis was. Nog van harte bedankt. Love you allways. Lies

 • Adinda

  Hoi tineke,
  Inmiddels weer een paar jaar geleden kwam je bij mij thuis omdat ik lichamelijk ziek werd zonder aanwijsbare medische redenen waarvan ik overigens niets had verwacht..in die tijd had ik het gevoel dat er door een aanwezigheid, ik de klachten kreeg en zowel ik en mijn dochter hadden hier lichamelijk last van. Op het moment dat je bij mij de drempel over stapte noemde je direct alle klachten op die ik al een aantal maanden had. Die dag zal ik nooit vergeten, samen hebben we het huis gereinigd terwijl ik zoiets nog nooit had gedaan en niet te vergeten zo nuchter ben als het maar kan. NA die dag is er een hoop in mn leven veranderd, na 3 cursussen mediumschap,inwijding reiki master,aura en chakra healings en vele meditatie avonden heb ik na heel veel onrustige jaren een stuk stabiliteit gevonden en puzzelstukjes tot een complete puzzel kunnen maken. Met jou hulp heb ik mijn eigen gave kunnen ontwikkelen en hiermee heb ik inmiddels verscheidene mensen kunnen helpen.Je bent een bijzonder warm persoon en heerlijk nuchter en super bedankt voor al je hulp
  Het word inmiddels wel weer es tijd voor meditatie dus vast tot gauw!!
  Xxx adinda

 • Liona

  Een aantal jaren geleden bij Tineke een consult gehad, werkelijk een hele bijzondere ervaring waar ik veel aan heb gehad. Ook een aantal meditatie avonden meegemaakt en ook hier heb ik veel aan gehad, veel over mezelf maar ook anderen geleerd. Ik heb Tineke leren kennen als een hele warme en lieve vrouw die gewoon lekker met beide voetjes op de grond staat. Ik kan het een ieder dan ook van harte aanbevelen eens een afspraak bij haar te maken!! Dat ga ik binnenkort zelf ook maar weer eens doen haha

 • Egbert

  Gisteren een reading van Tineke gehad was super .veel stof om na te denken.Een aanrader als je wat meer over jezelf te weten wil komen.Tineke nog bedankt veel liefs en een mooi weekend toe gewenst

 • Dinie Lubbers

  Ik leerde Tineke kennen op een avond bij Parlon spirigroep.
  Ze raakte meteen een gevoelige kant bij me.
  Bij haar heb ik de workshop nieuwentijdskinderen gedaan en de Themadag Lichtwerk.
  Ik kan jullie zeggen Tineke is een heerlijk lief en recht door zee eerlijk Medium. Dit voelt ook zo bij de telefoonconsulten die ik wel eens met haar heb gehad. Kortom ik beveel haar echt aan.

 • Leyla Sever

  Lieve Tineke, ik ken je al jaren! vele ups en downs gedeeld. Reiki-cursus, intuitieve ontwikkeling gevolgd en vele meditatieavonden bijgewoond. Echt een aanrader.
  De reading- en healingsessies waren voor mij steeds een steuntje in de rug! Je brengt spiritualiteit op een nuchtere aardse manier! dat spreekt mij aan. Je bent voor mij een verrijking van mijn leven en ben heel blij dat je op mijn pad kwam! liefs Leyla

 • Dina

  De relatie tussen mijn man en mij liep allesbehalve op rolletjes in de periode dat ik besloot om de cursus Intuïtieve ontwikkeling te gaan volgen bij Tineke. Onze belevingswereld ging erg van elkaar verschillen en ik legde daarvan “de schuld” hoofdzakelijk bij mijn man. Door deze cursus leerde ik eerlijk naar mezelf te durven kijken en daardoor ging ik onze relatie anders bekijken en ontdekte ik dat het ook wel degelijk aan mezelf lag hoe ons leven samen verliep. Ik leerde in te zien wie ik echt ben en wat voor mij belangrijk is en te leven zoals goed voor mij is zonder te mopperen op mijn man dat hij me daarvan weerhield. Ik ontdekte dat ik zelf degene ben die daar verandering in kon brengen. Hierdoor ben ik ook in gaan zien dat de liefde er nog wel degelijk was en dit heeft al met al een grote rol gespeeld in het feit dat mijn man en ik nog steeds bij elkaar zijn. Inzicht in mezelf krijgen was de redding van mijn huwelijk.

 • Irene

  Ik heb een paar maanden geleden een consult gehad van Tineke. Ze is bij mij thuis langs gekomen om contact te maken met mijn overleden moeder. Tineke voelde mijn verdriet en boosheid direct bij binnenkomst. Na 4 jaar had ik weer contact met mijn moeder. Het ging goed met haar en eindelijk na al die jaren kon ik de bezorgdheid loslaten. Mijn moeder voelde en zag er weer gezond uit. Tineke heeft ook mijn huis gereinigd zodat alle boosheid en verdriet weg was. Ik slaap nu beter en zelfs andere mensen voelen dat het huis fijner aanvoelt. Ze heeft ook wat verteld over de krachten van de edelstenen die ik in huis heb en hoe de stenen mij kunnen helpen. Ik voel mij nu beter dan voor de consult!
  Ik raad haar dus zeker aan!!! Ik zeg wacht niet maar maak een afspraak, want na het consult voel je je een stuk beter!!

  Bedankt Tineke!!! Tot gauw 🙂

 • Jeanette

  Ruim 1 jaar geleden kwam ik met Tineke in contact.
  Mijn hond had een hersenbloeding gehad, en was door de dierenarts opgegeven.
  Tineke heeft mijn hond een paar behandelingen op afstand gegeven…..en onze Sultan geniet tot op de dag van vandaag nog van het leven!!!
  Tineke vertelde mij na 1 van de behandelingen dat ik dit eigenlijk ook zelf kon..
  Ik heb een Reiki inwijding gekregen , en heb ook inmiddels mediumschap 1 en ga verder met 2.
  Mijn leven heeft het afgelopen jaar een hele positieve verandering ondergaan.
  Ook een consult van Tineke helpt je met inzicht krijgen.

  Tineke , je bent een geweldig en liefdevol mens!!!!

 • Anja

  Ik kwam een aantal jaren geleden “toevallig” medium Tineke tegen op internet ik was op zoek naar een cursus om mij te ontwikkelen.
  Na een telefoontje heb ik me opgegeven voor de cursus intuïtieve ontwikkeling het was bijzonder om mee te maken heb daar veel geleerd over me zelf en wat ik eigenlijk echt zelf wil en nodig heb in mijn leven, niet alles viel direct op zijn plaats dus nog meer cursussen gevolgd bij Tineke.
  Een hele bijzondere ervaring was het uittreden dat kan ik niet uitleggen moet je mee maken !!! Kortom het is echt de moeite waard om bij Tineke een cursus te volgen ze heeft haar lesmateriaal goed voor elkaar waar door je ook later nog wat terug kunt kijken.Tineke bedankt je aandeel in mijn ontwikkeling dat heeft mijn leven verrijkt !!!

 • Hallo Lieve Bettina, dank je wel voor je mooie complimenten. Ik wens je veel succes met alles wat je gaat ondernemen 😉

 • Bettina

  Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst bij je om ingewijd te worden voor Reiki I. Het voelde heel goed en al gauw wilde ik meer, ik heb uiteindelijk Reiki II en III (master) ook gedaan en voelde elke keer erg goed.
  Heb meerdere cursussen bij je gevolgd en elke keer weer voelde ik me welkom en heb ik veel geleerd, ben ik veel wijzer geworden.
  De meditatie avonden zijn altijd een heerlijk rustpunt, er worden dan ook mooie ervaringen gedeeld, heel bijzonder.
  Je bent een oprechte, lieve vrouw die altijd bereikbaar is voor iedereen.
  Bedankt voor alles en tot de volgende keer
  Liefs

 • Lieve Annemieke, ontzettend bedankt voor je lieve bericht!:-D

 • Annemieke

  Een aantal jaar geleden werd ik door een lieve vriendin meegevraagd naar een meditatie-avond. Dit werd een hele bijzondere avond. Na een aantal meditaties was het tijd voor verdieping in de bijzondere spirituele wereld en heb ik meerdere cursussen met heel veel plezier gevolgd, waaronder Aura & chakrahealing, Reiki inwijding, Mediumschap 1 & 2 en heb ik een hoop geleerd, rust gevonden en bijzondere ontwikkelingen doorgemaakt. Tineke, je bent een lieve oprechte no-nonsense vrouw die ondanks jouw bijzondere gaven met 2 benen op de grond blijft staan. Tot gauw! Liefs

 • Tineke

  Lieve Hildie, hartelijk bedankt voor je reactie! Ik vind het ook erg fijn jou als cursist te hebben mogen verwelkomen en je persoonlijk en spiritueel te zien ontwikkelen!

 • Hildie Vos

  Ik heb vorig jaar kontact gezocht met Tineke van Urk.
  Door haar Heb ik dingen anders leren zien, en leren begrijpen en vooral ook te vergeven.
  Dit jaar bij haar gestart met de cursus; jou innerlijk licht. Het is erg fijn ervaringen en verhalen te delen, en te leren wat het innerlijk licht of kracht , zoals ik het zie, voor je inhoud. En wat ik vooral het mooie vind is dat ik leer dat elk mens spiritueel is,, als je je daar maar voor open stelt gaat het licht echt wel schijnen !
  Dank je wel Tineke.

Post a Reply

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!