Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Narcistische relaties voor gevoelige mensen (HSP)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Narcistische relaties voor gevoelige mensen (HSP)

3 juni @ 10:30 - 17:00

€85
Complexe relaties: De HSP en de Narcist

De HSP en de narcist, ken je ze al? Als er één veel beschreven onderwerp is, over hoog sensitieve personen in relaties, dan is het de HSP in een narcistische relatie. Op de een of andere manier lijken veel hoog sensitieve personen (HSP) in een relatie te belanden met een narcist, of specifieker: Veel hoog gevoelige vrouwen lijken diep te lijden onder (of klagen over) hun narcistische man of ex. Het is opvallend dat die twee groepen elkaar zo vaak weten te vinden. Alleen dat al rechtvaardigt wat aanvullend onderzoek.

Tijd voor een helende dag voor HSP’s en voor de narcisten die zich geen narcist achten (of zich willen bekeren, wat ook mooi is). In deze workshop gaan we dieper in op de dynamiek van deze relatie en ontdekken we hopelijk meer mogelijkheden dan je voor ogen had. We kijken niet alleen vanuit de optiek van de HSP, maar ook vanuit dan andere kant, vanuit degene die in relatie is met de HSP. Wat zullen we leren als we op die manier waarnemen.

Het doel van deze workshop is om meer inzicht te krijgen en meer mogelijkheden te ontwikkelen. We gaan de liefde onderzoeken en hopelijk mag hij weer stromen. Natuurlijk kunnen we daarbij een beetje zelfkennis ontwikkelen over de hoog gevoelige personen, maar natuurlijk gaan we vooral open in gesprek en doen oefeningen en meditaties zodat we met een goed gevoel en misschien wel bevrijd weer uit elkaar kunnen gaan. Misschien een beetje minder licht, nadat wat meer waarheid hebben ontdekt, maar wel opgelucht en daardoor meer open en echt.

Kom je van ver?

Maak dan gebruik van de mogelijkheid om te blijven overnachten.

In deze workshop maken we gebruik van gespreksvormen, contactoefeningen en waar nodig familieopstellingen of systemisch werk onder de vakkundige begeleiding van alom bekende Hans Schuijff. Er is veel te leren over relaties en deze dynamiek komt zo vaak voor dat je als HSP maar beter voorbereid kunt zijn. Als je het al kent, is het een mooi moment om echt iets ervan te leren en wat oud zeer op te ruimen. Probeer het maar eens en neem je ervaringen mee, want dat is onze input om mee aan de slag te gaan.

Regel jij jezelf, dan zorgen wij voor de lunch en locatie.

Tickets

Onbeperkt beschikbaar
Narcistische relaties voor gevoelige mensen (3 juni 2018)85,00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
€85
Evenement Categorie:

Locatie

Praktijk Tineke van Urk
Oud Avereest 16
Balkbrug, Overijssel 7707 PN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31629126233

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!