Categorie: Mediumschap Thuis-studie

 • Basis Mediumschap

  door Tineke
  • Basis Mediumschap (Online) - 325,00
  mediumschap

  Ben jij zelf ook medium? Wat kan jij dan als medium? Dat, en nog veel meer, ontdek je in deze online cursus. Met een hands-on begeleiding van Tineke van Urk ga je leren en oefenen met mediumschap. Leren doe je waar je ook bent, desnoods in het buitenland, zelfs via je mobiele telefoon. Het is leuk en je oefent met alle basisvaardigheden tot je er zeker van bent: Ik ben een medium! Een leuke cursus met veel praktijk-opdrachten, die je zowel online als in combinatie met praktijkdagen kan volgen.

 • Communiceren met dieren

  door Tineke
  • Communiceren met Dieren (Thuisstudie) - 135,00

  Hou je ook zo van dieren? Ik geniet hier vaak van het loslopende wild, de hertjes, de eekhoorns, de vrij rennende hazen, de vele vogels die ook onze tuin vaak bezoeken. De cursus “Communiceren met dieren” geef ik al jaren live en kan je dus nu ook hier online volgen. Het gaat over dieren en […]

 • Gevorderd mediumschap

  door Tineke
  • Gevorderd Mediumschap (online) - 525,00
  cursus mediumschap de basis

  In dit vervolg op Basis Mediumschap, help ik je om je vaardigheden en vermogens verder te vergroten. Je leert omgaan met clienten, groepen en organisatoren van beurzen/evenementen. Zelfvertrouwen in mediumschap komt met toenemend succes in diverse omstandigheden. Een leuke cursus met veel praktijk-opdrachten, of nu nu online leert of in combinatie met praktijkdagen.