Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Magnetiseren

Misschien heb je wel eens van magnetiseren gehoord? Je kan het gebruiken als je spanning voelt of vermoeidheid, zodat je je weer wat fitter kunt voelen, en het kan veel meer dan dat. Deze alternatieve geneeswijze geeft je, net als Reiki, een heilzaam bad van helende energie. Je kan het voor allerlei doeleinden inzetten, zowel om te ontspannen, te genezen of helen (fysiek en psychisch) als voor het omgaan met veranderingen.

Misschien heb je in je drukke leven weinig rust in jezelf, of voel je pijnklachten, zoals hoofdpijn of pijn ergens anders in je lichaam, of heb je een blessure die wat extra aandacht kan gebruiken en hulp om sneller en beter te helen, of klachten die meer psychisch zijn als stressgerelateerde klachten of problemen om je emoties voldoende te reguleren. Wat het ook is, je kan gerust eens contact opnemen voor een helende behandeling bij Tineke van Urk.

Energieoverdracht en magnetiseren

Mensen onderling dragen op twee manieren energie aan elkaar over:

  1. ze staan een deel van hun eigen energie af
  2. ze geven “universele” energie door

Het eerste doet eigenlijk iedereen al als vanzelf.  Vaak wordt als voorbeeld een moeder genoemd, die de pijn van de knie van haar kind wegneemt, die het kind heeft gekregen met vallen. De moeder wrijft intuïtief met haar hand over de pijnlijke plek, en geeft iets van haar eigen energie aan het kind. Als eenmalige steun kan dat prima, want de moeder heeft genoeg energie om iets aan het kind te geven.

Zou een magnetiseur echter alleen maar op deze manier werken, dan verliest hij teveel van zijn eigen energie en raakt dus na een tijd zeer vermoeid. Dat wordt wel weer aangevuld, zoals iedereen langzaam energie uit deze bron opneemt om aan te vullen, maar dat heeft tijd nodig.

Magnetiseurs geven daarom niet hun eigen energie af, maar gebruiken de energie rondom hen en geven, net als een medium, energie en informatie door die uit bronnen buiten henzelf komt. Ze hebben zich geopend en geoefend om dit te kunnen op voldoende grote schaal.

Magnetiseren door Tineke

Als je besluit tot een behandeling, dan maken we nu een afspraak. Ik ontvang jou dan in een fijne ruimte, waar jij op de behandeltafel gaat liggen, of als dat beter bij je past gaat zitten in een comfortabele stoel. Kleding blijft daarbij gewoon aan, want de energie-overdracht heeft daar geen last van.

Tenzij jij met een duidelijke klacht komt, scan ik met mijn handen eerst je lichaam af naar zwakke of aangedane plaatsen. Op plekken waar ik negatieve energie waarneem, haal ik die meteen weg. Daarna zorg ik dat deze plekken kunnen herstellen, door er positieve energie naartoe te laten stromen. Hiervoor hoef ik je niet perse aan te raken, maar soms kan ik ook mijn handen op een plek neerleggen als dat mag. Ook kan ik helende edelstenen op je lichaam leggen of daarvan gebruik maken in de behandeling.

Voor een duurzaam gewenst effect, kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Natuurlijk wordt dit in de sessie besproken.

Resultaten van de behandeling

Veel gehoorde opmerkingen na een behandeling zijn: “Ik voel me als herboren” , “Ik voel me opgeruimd, als het ware leeg in mijn hoofd”, “De pijn is verdwenen”, “Ik kan me weer goed bewegen” , enz

Let wel: Magnetiseren kan een goede toevoeging zijn aan het herstel van lichaam en geest, maar is geen vervanging van reguliere medische zorg. Bij klachten adviseer ik allereerst ook je huisarts of specialist te consulteren.

Consulttypen en prijzen

Deze tabel klapt in op kleine schermen. Wanneer je op een regel klikt krijg je de rest van de gegevens te zien.

Soort consultPrijsEenheidBijzonderheden
Magnetiseren€45,-per uurKorte intake, behandeling en evaluatiegesprek
Magnetiseren + reading€65,-per 1,5 uurAanbevolen bij stress gerelateerde klachten. In dit consult onderzoeken we samen de mogelijke oorzaken en wat je er zelf aan kunt doen.
Opslag bij contante betaling€5,-per keer
Reiskosten huisbezoek€0,25per kilometeraantal kilometers retour, van en naar de praktijk in Balkbrug. Magnetiseren op locatie is alleen mogelijk als u over daarvoor geschikte voorzieningen beschikt. Neem eerst contact met me op.
Behandeling op afstand€30per keervoor mens en dier
Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW

Magnetiseren gebeurt met kleding aan. Alleen schoenen en eventueel uw bril of grote sieraden gaan uit.

 

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!