Please Inloggen to access your purchased courses.

In mijn lange ervaring als (trance-)medium heb ik al vele keren met veel plezier cursussen en workshops over engelen gegeven. Het is een van de populairste workshops, wat me niets verbaast, omdat engelen heel toegankelijk zijn en ze komen met een heel prettige en helende energie.

Je docent in deze cursus

Medium Tineke van Urk

Ik ben Tineke van Urk. Ik ben mijn hele leven al paranormaal begaafd en ben al meer dan 15 jaar actief als medium en paragnost en als docent van mediums en paragnosten. Sinds 2016 geef ik mijn succesvolle cursus Mediumschap ook via afstandsonderwijs (online) en de reacties zijn erg positief

Leer wat engelen je kunnen geven

Deze cursus was in eerste instantie bedoelt als begeleidend materiaal voor de workshops en cursussen die ik over engelen geef, maar ik wil deze kennis eigenlijk voor iedereen toegankelijk maken. Het is zo helpend en je kan dus nu ook als begeleide zelfstudie alles over engelen en hun licht hier vinden.

Het materiaal kan gebruikt worden als online naslag, maar je krijgt ook uitleg, introducties en oefeningen, zodat het een in mijn ogen vrij complete introductie in dit onderwerp geeft.

Je leert over engelen in het algemeen en doen we oefeningen waarin onder andere kaarten gebruikt worden of engelenmeditaties. Je kan dan je beschermengel achterhalen en ervaren, en nog veel meer.

Engelen zijn heerlijke wezens die ons op allerlei manieren verder helpen. Ze werken subtiel en vaak heel geleidelijk, misschien vaak meer door hun aanwezigheid als door actie. Ze zijn zowel stille getuigen als krachtig helende of juist stimulerende krachten.

Als je de aanwezigheid van engelen ervaart dan merk je meteen hoe fijn dat is. Je voelt meteen de steun in die aanwezigheid en merkt dat je daarin intuïtief ontspant. Engelen dringen zich nooit op, ze wachten rustig tot ze opgemerkt en uitgenodigd worden.

Het is dus zowel voor degenen die hier bij mij de workshops volgen, waarbij we samen in een groep interactie hebben en je direct door mij wordt begeleid. Maar het is ook voor de leergierigen die graag zelf actief op zoek gaan en niet direct in de gelegenheid zijn om hierheen te komen.

Zoals al mijn cursussen is het materiaal goed verzorgd en zo compleet mogelijk en kan je me altijd benaderen als iets niet duidelijk is of om aanvulling vraagt (bovenin elke les vind je daarvoor een contact-knop). We zullen in die gevallen ook graag de lessen nog wat bijschaven zodat jouw vraag ook anderen helpt.

Begin dus maar snel en schrijf je in voor deze cursus. Je engel wacht op je.

Credits

Deze cursus is een samenwerking van Praktijk Tineke van Urk en De Witte Prins.

Vragen en antwoorden

Hieronder vind je wat veelgestelde vragen over deze cursus. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Hoe leer ik het meest van deze cursus?

Eigenlijk wijst dat zichzelf. Het meest effectief zijn de leerlingen die met actief, enthousiasme en met gretigheid deelnemen. Het helpt dus als je echt iets wilt ontdekken en leren en daarin actief bent.

Degenen met zo'n actieve positieve houding starten, en echt ervaring gaan opdoen met wat ze leren hebben vaak ook het meeste plezier in het volgen van deze cursus. Een leergierige en actieve basishouding is dus het beste wat je jezelf kunt geven.

Vanuit die houding kan je initiatieven nemen en zelf actief naar leermogelijkheden op zoek gaan en alle oefeningen gebruiken om die ontdekkingsreis maximaal te doorlopen.

Als je zo in de cursus staat, dan heb je ruim baan om het maximale rendement te behalen. De meest effectieve leerlingen zijn zelf zo gedreven, dat ze veel doen en proberen en daarmee ook actiever hun leraar inschakelen. Ik vind het dus prima als je laat blijken dat je actief bezig bent met de stof mij daarin betrekt door te vragen en delen.

Bekijk in elk geval de video's, lees de teksten en voer de oefeningen uit volgens de aanwijzingen. Als je daar begint, dan heb je al een goed uitgangspunt.

Je mag me zo actief gebruiken als je wilt. De testen bij de lessen geven je mogelijkheden om je ervaringen te delen, maar je kan ook de verdere mogelijkheden gebruiken om je vragen en vragen of ervaringen naar me toe te brengen.

De meest effectieve leerlingen willen zelf graag leren en nemen daar ook voluit verantwoording voor. Het is ook jouw eigen verantwoordelijkheid om het maximum uit je cursus te halen.

Dat is misschien soms wat meer werk voor leraren, maar motiveert ook mij erg om het maximale rendement mogelijk te maken. En als dan soms blijkt dat er nog iets moet veranderen in de cursus, dan zullen we daar hier ook iets mee doen, voor jou en voor andere leerlingen.

In algemeen kan je dus meer terugkrijgen, naarmate je meer inzet. Herken je dat? Veel is afhankelijk van jezelf. Dat is goed nieuws!

Ik zie ‘test’ staan. Moet ik ergens aan voldoen en kan ik ook zakken?

NEE, natuurlijk niet. Hier steunen we je in het leren en leren spelenderwijs.

De vragen zijn vooral een anker voor jezelf en om je ontdekkingsreis te delen met mij. Door het delen kan ik je bijstaan en aanmoedigen, of je helpen als er onzekerheid en zelf-twijfels in je opkomt. Het beantwoorden van de vragen is deel van de reis die we samen maken en daarin helpen we elkaar op vriendelijke steunende wijze.

Omdat het een individuele ontdekkingsreis is, brengt het je daar waar het klopt voor jou met jouw specifieke talenten. Je zal dus altijd slagen voor deze cursus, het is meer een kwestie van ontdekken hoe het bij jou werkt.

De uitkomst van de cursus is altijd iets van jezelf en daarin kan je alleen maar slagen. Ofschoon ik je wel een certificaat geef, is je leven (en ben jijzelf) je echte diploma.

Hoe wordt een stap (les) afgesloten?

Steeds wanneer nieuwe lessen beschikbaar komen, krijgt je daarover een email. Als de les alleen informatie of een praktijkvoorbeeld geeft, kan het zijn dat je de les mag afsluiten door onderin de les op de knop "Les Afronden" te klikken.

Het kan ook zijn dat er onderin een knop staat met de tekst "Test zien" en als je daar klikt kom je op een pagina waar je wat vragen krijgt die je mag beantwoorden. Die vragen stuur je dan in en dan lees ik je antwoorden.

Wees gerust: de vragen zijn altijd gemakkelijk en vragen je vooral om je ervaring met een oefening met me te delen. Op die manier kan ik je vooruitgang kan volgen en je daarin nog wat meer helpen.

Daarnaast helpt het opschrijven je om je ervaring te verdiepen en biedt op die manier een logboek van je vooruitgang in de cursus zelf.

Vaak vind je ook een video bovenin de les, die je kan bekijken. De video kan uitleg bevatten, of een oefening, of een geleide meditatie, een demonstratie, of heel iets anders. Ga het maar ontdekken.

Als je vragen hebt, of wanneer je denkt dat je iets mist in de cursus (of gewoon als je denkt dat we nog iets kunnen verbeteren), laat het me dan gerust even weten.

Is het belangrijk om de lessen in de aangeboden volgorde te volgen?

De volgorde is gemaakt om je een gevarieerd programma van ervaringen te bieden en de cursusinhoud in logische stap-voor-stap volgorde aan te bieden. Ik raad je daarom aan om de lessen in hun aangeboden volgorde te volgen, omdat je dan maximaal profiteert van de opbouw ervan.

Dat is echter alleen een suggestie van mijn kant en natuurlijk staat het je helemaal vrij om van de volgorde af te wijken en bijvoorbeeld een les over te slaan om eerst een volgende les of oefening te doen.

Het is daarom helemaal aan jou! Van onze kant hebben we het bewust opengelaten en is de enige restrictie daarmee het tempo waarin de lessen automatisch worden vrijgegeven.

Je kan dus zelf vrij kiezen wat goed is voor jou. De cursus staat het toe.

Als ik tussendoor op vakantie ga, is het dan nuttig om al te beginnen?

Maar natuurlijk! In de prachtige tijd waarin we leven, met wereldomspannende communicatie, slimme mobiele apparaten en WIFI op de meest afgelegen plekken, kan je de cursus ook gewoon meenemen.

Dat doe ikzelf ook als ik een tijdje naar mijn dochter in Spanje of Frankrijk ga en daar nog vragen beantwoord, consulten geef, of reageer op testen van cursisten. Het is veel gemakkelijker voor me om erop uit te gaan, wanneer ik weet dat ik altijd en overal momenten kan kiezen om dat soort dingen nog te doen. Dat is fijn aan deze tijd.

Jij kan dat ook. De cursus is gewoon online beschikbaar met al de moderne mogelijkheden. Je kan de cursus pauzeren, je kan hem meenemen en waar je ook bent verdergaan, je kan doen wat het beste is voor jou. Het is helemaal jouw keuze!

Wie weet, wordt je vakantie er alleen maar leuker van! Het is per slot geen gewone cursus en mensen en dieren kom je overal tegen. Veel van wat we doen is sowieso onafhankelijk van afstand en tijd, omdat we veel in de energievelden werken.

Begin gewoon. Je zult jezelf dankbaar zijn. En als je nog ergens over twijfelt, stuur me dan gerust nog even een bericht.

Hoe lang mag ik over de cursus doen?

Omdat de begeleiding beschikbaar moet blijven, is het raadzaam om een cursus binnen een half jaar af te ronden, maar je bepaalt het uiteindelijk zelf. Je kan er zo lang over doen als je wilt, en je kan altijd ook teruggaan naar materiaal die je al bekeken hebt. Het blijft gewoon beschikbaar op mijn website.

Ik geef deze cursus al heel lang en blijf ook nog wel heel lang ermee doorgaan. Wees dus maar gerust. Als jij er klaar voor bent, dan ben ik het ook. Stuur me gerust een bericht als je vragen hebt over jouw mogelijkheden. We komen er wel uit.

Voor wie is deze cursus precies?

Ik heb deze cursus voor jou gemaakt. Als het onderwerp je interesseert, zou ik gewoon beginnen. Het is een leuke cursus en geeft je oefeningen en een goed naslagwerk.

Wat kan ik precies verwachten?

Na aanschaf van de cursus, krijg je meteen toegang tot de lessen. Je benadert de lessen via het lesoverzicht in deze cursuspagina.

De lessen zijn leuk en praktisch en bevatten, naast informatie en anekdotes, vooral ook veel oefeningen en meditatie om zelf te doen.

Nadat je een oefening hebt gedaan zijn er vragen (onder de knop "Test zien", rechtsonder in de les) waarin je me kan vertellen hoe het ging. Als je die invult lees ik dat en geef je mijn reactie.

Soms zal ikzelf ook zelf even afstemmen op iets, zodat we de waarnemingen kunnen uitwisselen en je daaruit kan weten of de jouwe in de buurt zat.

Je mag me ook een privé-bericht sturen, wanneer je iets over je voortgang of een vraag wilt delen. Dat doe je via de knop "de leraar contacteren", linksboven in elke les, test en cursuspagina (of als die er niet staat via de contact-pagina).

Verwacht dat ik je in de testen wat terugkoppeling van je ervaringen en waarnemingen vragen, dus het is goed om een soort cursuslogboek bij te houden, bijvoorbeeld een schrift of document waarin je verslag doet van je ervaringen en inzichten

Hoe werkt de inschrijving / aanmelding voor deze cursus?

Kijk eens bovenin de pagina. Zie je bovenin de cursuspagina een knop staan met een bedrag gevolgd door de tekst "- KOOP DEZE CURSUS"? Als de cursus beschikbaar is en je hebt hem nog niet gekocht, dan kan je aanmelden via die knop.

Natuurlijk kan je ook gewoon in de winkel bestellen.

Die knop brengt je meteen naar de afrekenpagina, waar je kunt inloggen (als je al een profiel op mijn website hebt), of waar je een profiel kunt aanmaken en betalen. De gebruikersnaam en het wachtwoord kies je gewoon zelf.

Als je daarna ingelogd bent, heb je toegang tot de lessen en testen van deze cursus (en andere cursussen die je hebt gekocht).

Als je eenmaal een profiel hebt, dan zal je bij een volgende bestelling merken dat je niet opnieuw al je gegevens hoeft in te vullen. Als je gewoon ingelogd blijft, dan worden die automatisch ingevuld.

Je vindt jouw cursussen en je profiel en je cursus-berichten in het menu "Cursussen" >> "Mijn Cursussen" (die vind je ook in het bovenste "zwarte" menu).

Ik wens je heel veel plezier in deze leerzame cursus.

Mijn agenda is aardig gevuld. Kan ik de lessen ook spreiden over een langere periode?

Ja, natuurlijk kan je dat. De cursus blijft gewoon voor je beschikbaar.

Na je aanmelding voor de cursus krijg je toegang tot alle lessen en testen en kan je in je eigen tempo aan de slag.Je bepaalt zelf hoe snel je wilt gaan.

Als je wat meer tijd nodig hebt, of een pauze wilt inlassen, dan laat je de lessen gewoon nog even liggen. Als je dan weer verder tijd en zin hebt, dan ga je gewoon weer verder. De lessen blijven gewoon beschikbaar en ik begrijp best dat je leven soms vol is en je keuzen moet maken.

Ik pas me dus aan je tempo aan en merk vanzelf wanneer je weer oefenresultaten (testen) instuurt of lessen afrondt.

Hoe verder?

Hieronder zie je de lijst met lesblokken en lessen. Het begin is natuurlijk dat je de cursus koopt, waarna je meteen kan je starten met de lessen die beschikbaar zijn.

Wanneer een les is afgerond (door de test te maken of de knop “test afronden” te gebruiken in de les) dan staat er een vinkje achter in het lesoverzicht hieronder.

Schrijf een aanbeveling

Heb je een goede ervaring hier?

Deel het verder in een aanbeveling.
We waarderen je hulp!

Lessen

Welkom Inleiding in Engelen Je spirituele support teams Hoe helpen engelen? Vier tips voor het stellen van je vraag Waar komen engelennamen vandaan? Engelennamen Signalen van een engel Engelengetallen Inleiding in mediteren Je meditatie voorbereiden Aardingsoefening Wat is een aura? Wat zijn Chakra's? De 7 chakra's Je eigen aura voelen Ontmoet je Engel (meditatie) Contact met je beschermengel (meditatie) Hiërarchie van Engelen Ben jij een Aardengel? Geïncarneerde Engel Geïncarneerde Elementaal Wijzen Sterrenmensen Hybride engelen Adviezen voor geïncarneerde engelen Een energetische lichtmantel Healen met engelen 15 + 1 aartsengelen Vervuiling in je energieveld Energetische koorden doorbreken (meditatie) Chakrakoorden reinigen (meditatie) Michael's stofzuiger (oefening) Aartsengel Chakra gebed De 13 chakra's van de nieuwe tijd Engelensteen: Seleniet Kristal-licht meditatie Engelen en regenboogkleuren Engelenlicht meditatie Het Grote Witte Broederschap Verwijderen van geloften, beloften en eden Healing door Michael en Rafael Engelenreading met orakelkaarten Jouw engel Meditatie van genezing Ontmoet je engel (alternatief, meditatie) Afronding