Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Wil je meer leven vanuit je intuïtie of mediumschap leren? Wil je doorgroeien naar werken met groepen, of zelfs een eigen praktijk? Dan zit je hier dus goed. Dit is het eerste deel van mijn Online Mediumschap opleiding. Dit is Mediumschap, Niveau 1 online: De basis.

Je docent in deze cursus

Medium Tineke van Urk

Ik ben Tineke van Urk. Ik ben mijn hele leven al paranormaal begaafd en ben al meer dan 15 jaar actief als medium en paragnost en als docent van mediums en paragnosten. Sinds 2016 geef ik mijn succesvolle cursus Mediumschap ook via afstandsonderwijs (online) en de reacties zijn erg positief

Ben jij hoog-sensitief?

Soms wisten mijn leerlingen al dat ze hoog sensitief waren en soms worstelden ze al langer met waarnemingen en ‘weten’ dat spontaan opkwam. Hoog sensitieve mensen (HSP) zijn vanuit zichzelf al geoefend in het intuïtief waarnemen van informatie, zozeer zelfs dat ze er vaak last van hebben en onder gebukt gaan. Hun talent is ook een last en het leren reguleren ervan (zodat het behapbaar wordt) is ook belangrijk.

Mediumschap is eigenlijk heel gewoon

Het is vereiste om dat soort gevoeligheid al bewust te zijn, want ook als je dat niet hebt is de kans groot dat je al waarnemingen en sturing hebt ervaren zonder dat je het bewust als mediumschap hebt benoemd. We nemen allemaal waar en worden allemaal gestuurd op manieren die zich niet opdringen maar wel werken. Deels is de reis door mediumschap dus ook iets ontdekken wat er al altijd al was.

Je begreep de leiding gewoonweg nog niet en wist ook nog niet hoe je daar bewust heen kon gaan en hoe je het kon gebruiken. Ook jij kan deze talenten verder ontwikkelen en leren hoe jouw intuïtie met jou communiceert en hoe je dat kan gebruiken.

Mijn eigen leerpad als medium

Ook voor mij is het een leerweg geweest om mijn mediumschap te ontdekken en erop te vertrouwen. Ook voor mij zijn er momenten van stagnatie geweest en ontkenning, naast doorbraken. Net als anderen heb ik eerste ontmoetingen met helpers en engelen gehad en mogen leren hoe de signalen werken en wat de betekenis is van deze signalen.

Ik ontwikkel me nog steeds en krijg nog steeds volop lessen aangeboden, soms met zachte hand, soms stevig, die me uitnodigen om te luisteren en te groeien. Het is zelden gemakkelijk om voorbij je eigen overtuigingen en drempels te komen, maar dat is wel wat er gebeurt. Misschien verschillen onze lessen, maar iedereen heeft ze. Het hoort bij mens zijn. Als je me een tijdje volgt, dan heb je al aardig wat ontwikkelingen voorbij zien komen.

Ga jij dit waardevolle pad ontdekken?

Het is geen geheim, en ook niet uitzonderlijk, voor mensen om op de manier van een medium af te stemmen op andere mensen en het leven zelf. We doen het automatisch al, maar het is gewoon iets waarvan je nog niet bewust bent geweest. Tot nu toe, althans, want nu vertel ik je dat je medium bent en dat je hier niet toevallig bent. Deze tekst staat hier speciaal voor jou.

Is het mogelijk dat je het gaat ontdekken? Voel je de zachte uitnodiging in je die zegt “toe maar… ga dan… doe het maar…”? Ook ik ben hier niet toevallig, want ik ben hier omdat jij hier bent en ik nodig je uit om je vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen.

Jouw mediumschap is anders, niet minder

Het terrein van mediumschap is heel breed en gevarieerd, dus je zal niet zijn zoals die andere mediums waar je van weet en die je misschien hebben verrast en geïmponeerd. Jij bent jij, en zij zijn zij. Je gaat ontdekken welke vorm jouw mediumschap heeft en hoe jij de informatie ontvangt op een manier die klopt voor jou.

Jouw achtergrond en ontwikkeling heeft je op andere manieren gevormd dan die anderen en dus krijg jij je informatie binnen op een manier die past bij wie je bent en jouw unieke achtergrond. Ook voor jou is er een taak om te ontdekken en volgen.

Het kan dus zijn dat jij ziet, waar anderen horen of voelen. Het kan zijn dat jouw talent vooral gaat over het praten met dieren en minder over communiceren met overledenen. Misschien blijk jij wel een oude wijze die op een speciale manier is opgeleid voor een specifieke taak voor een specifieke doelgroep. We kunnen het samen ontdekken, zoals ik al meer dan 10 jaar mediums en paragnosten help.

Multimedia biedt nieuwe kansen

Dit is een online cursus, wat betekent dat hij is opgezet als een multimedia zelfstudie, en dat de begeleiding op afstand gebeurt. In die zin werkt het anders dan bij cursussen waarin ik mensen echt heb ontmoet en samen met hen oefeningen heb gedaan.

Als je dichtbij genoeg woont, is het altijd nog mogelijk om de cursus uit te breiden met supervisie-sessies (niet inbegrepen), maar het is niet nodig om dat te doen. Je zult merken dat multimedia in je eigen omgeving misschien soms zelf beter werkt, temeer omdat je onbeperkt kunt herhalen. Het is gewoon een andere vorm.

Mediumschap praktijkdagen

Misschien heb je graag live begeleiding en vind je het prettig om met een groep mensen dit te oefenen. In dat geval kan je nu de Mediumschap praktijkdagen overwegen. Je komt dan elke maand een dag naar onze praktijk, waar Tineke je persoonlijk zal begeleiden. Het is een mooie aanvulling op je online cursus en er is zelfs een mogelijkheid om te overnachten als je van ver komt.

Leermiddelen

Je zult merken dat de oefeningen in het materiaal, samen met de begeleiding op afstand, je echt gaan helpen om stappen te maken en vaardig te worden. De basis van de cursus bestaat uit een reeks video’s (opdrachten, demonstraties, oefeningen (eventueel met proefpersoon), geleide meditaties), uitgebreid geschreven materiaal  en per les vragen en opdrachten waarover je ook iets moet terugsturen. Links onderin de meeste lessen staat een knop “Test zien“, waarmee een formulier zichtbaar wordt waarin je dit terugsturen kunt doen.

Ik volg je voortgang op individuele basis en help waar nodig

Wat je instuurt, wordt door mij gebruikt om je voortgang te volgen en om je suggesties en toelichting te sturen en om je te helpen waar je er even niet uitkomt. Indien nodig zal ik een chat- of skype-contact voorstellen. Daarnaast is de mogelijkheid om gewoon contact met  me op te nemen (om bijvoorbeeld een vraag te stellen over het materiaal) ook aanwezig (via de knop linksboven in elke les). Op die manier is mijn hulp altijd dichtbij en hoef je nooit lang te wachten.

Sommige oefeningen worden gedaan met een foto of object waarvan ik de persoon ken, zodat ik de terugkoppeling kan duidden, en ik kan altijd op afstand afstemmen en meekijken. Andere oefeningen vragen dat je iemand als  oefenpersoon kiest of dat je een oefenpartner vindt om samen mee te oefenen. De stappen zijn allemaal goed te volgen en helpen je steeds iets verder te ontwikkelen.

Je moet er nog steeds ook zelf wat voor doen

Een zelfstudie vraagt natuurlijk wat meer initiatief van je, maar als je het werk doet (in een tempo dat klopt voor jou), dan staat niets je talent nog in de weg. Stap voor stap kom je, door de oefeningen en informatie en terugkoppeling, steeds dichter bij je volle potentieel als medium. Je enthousiasme kan de motor zijn. Ontdekken is ook gewoon leuk.

Door allerlei manieren te oefenen ga je leren wat past bij jou en wat klopt voor jou. Je gaat oefenen met het afstemmen op objecten, oefenen met het werken met kaartleggingen, je vorige leven(s) ontdekken, en nog veel meer. Het begint echter met zorgen dat je goed in je lichaam zit en dat de overtollige of negatieve energie lekker kan doorstromen naar de aarde waar hij getransformeerd en gereinigd wordt.

Waarom een online cursus?

De reden dat ik de opleiding in deze vorm heb gebracht is deels omdat ikzelf vrijer wilde zijn van specifieke locaties (verhuizen naar een heel ander gebied is moeilijk als je heel regionaal werkt), maar vooral ook omdat we leven in een tijdperk waarin communicatie en ontmoetingen steeds vaker op grotere afstand plaatsvindt.

We hebben ook steeds vollere agenda’s en zoeken leerwegen die we zelf naar onze agenda kunnen vormen en waarmee we ook de wachtmomenten waar dan ook (in wachtkamers bijvoorbeeld of in de trein of bus) kunnen gebruiken voor iets dat we waardevol vinden. Een online cursus biedt vanuit zijn aard dat soort flexibiliteit.

Toename van afstand-verkleining

Internet en sociale media brengen ons, ongeacht afstanden, steeds gemakkelijk bij elkaar. Hierdoor kreeg ik steeds vaker verzoeken, of ik iets kon aanbieden (of andersom: “Ik vind je zo speciaal, woonde je maar dichterbij”). Steeds meer contacten wonen in België, of andere landen, en die kunnen natuurlijk niet even naar Ringe komen om daar door mij begeleid te worden.

Kan mediumschap wel online geleerd worden?

Ik ben begonnen met mezelf de vraag te stellen: “Hoe kan ik iemand dit leren zonder hem echt te ontmoeten?”. Voor mij was het niet vanzelfsprekend dat deze vorm kon werken. Het leek ook voor mij iets dat eigenlijk alleen in de aanwezigheid van een ander medium mogelijk was.

Ik heb er dus eerst goed over gedacht en ben inmiddels ik overtuigd dat het kan. Het is een kwestie van alle beschikbare media combineren met gemakkelijke contactmogelijkheden op afstand. En natuurlijk ook een kwestie van het bedenken van oefeningen waarmee je zoveel mogelijk zelfstandig kunt vaststellen wanneer de uitkomst goed is. Voor de rest kijk ik mee en zijn we in contact op allerlei manieren.

Waarom een online cursus?

In dit eerste niveau leer je de basis van mediumschap. We gaan aan de slag met vaardigheden en technieken die geschikt zijn voor mensen die hun vaardigheden aan het opbouwen en ontdekken zijn. Het geeft je een goede start om je verder te ontwikkelen, wanneer je besluit ermee verder te gaan (wat ik je natuurlijk volhartig kan aanbevelen).

Daarnaast krijg je voor elk onderwerp een stuk theoretische basis aangereikt, aangevuld met videomateriaal waarin ik iets toelicht en waarin je de stof gemakkelijker krijgt aangereikt, maar waarmee ik ook een geleide meditatie of oefening kan uitspreken terwijl jij hem zelf doet.

Ook demonstraties zijn op die manier mogelijk, en als uit je vragen en terugkoppeling blijkt dat je meer nodig hebt, dan kan ik het altijd aanvullen met nieuw materiaal zodat het levend blijft en actueel. Bekijk het overzicht van lessen hieronder eens, om een overzicht te krijgen van de onderwerpen.

Tempo en beschikbaarheid van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 10 lesblokken (modulen), die elk uit meerdere lessen bestaan. Het eerste lesblok komt meteen na aanschaf van de cursus beschikbaar. De rest van de lesblokken komen geleidelijk, in een tempo van een lesblok per twee weken, beschikbaar.

Je krijgt elke twee weken natuurlijk een email die je attendeert op het beschikbaar komen van een nieuwe module. Waarna je 18 weken na de start van je cursus beschikt over het volledige materiaal. Het tempo waarin je de lessen volgt, is natuurlijk helemaal aan jou. De cursus blijft na aanschaf gewoon voor je beschikbaar en bereikbaar met je login-gegevens (die je zelf kiest als je voor het eerst een eigen account aanmaakt in de winkel).

Credits

Deze cursus is een samenwerking van Praktijk Tineke van Urk en De Witte Prins.

Vragen en antwoorden

Hieronder vind je wat veelgestelde vragen over deze cursus. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Hoe leer ik het meest van deze cursus?

Eigenlijk wijst dat zichzelf. Het meest effectief zijn de leerlingen die met actief, enthousiasme en met gretigheid deelnemen. Het helpt dus als je echt iets wilt ontdekken en leren en daarin actief bent.

Degenen met zo'n actieve positieve houding starten, en echt ervaring gaan opdoen met wat ze leren hebben vaak ook het meeste plezier in het volgen van deze cursus. Een leergierige en actieve basishouding is dus het beste wat je jezelf kunt geven.

Vanuit die houding kan je initiatieven nemen en zelf actief naar leermogelijkheden op zoek gaan en alle oefeningen gebruiken om die ontdekkingsreis maximaal te doorlopen.

Als je zo in de cursus staat, dan heb je ruim baan om het maximale rendement te behalen. De meest effectieve leerlingen zijn zelf zo gedreven, dat ze veel doen en proberen en daarmee ook actiever hun leraar inschakelen. Ik vind het dus prima als je laat blijken dat je actief bezig bent met de stof mij daarin betrekt door te vragen en delen.

Bekijk in elk geval de video's, lees de teksten en voer de oefeningen uit volgens de aanwijzingen. Als je daar begint, dan heb je al een goed uitgangspunt.

Je mag me zo actief gebruiken als je wilt. De testen bij de lessen geven je mogelijkheden om je ervaringen te delen, maar je kan ook de verdere mogelijkheden gebruiken om je vragen en vragen of ervaringen naar me toe te brengen.

De meest effectieve leerlingen willen zelf graag leren en nemen daar ook voluit verantwoording voor. Het is ook jouw eigen verantwoordelijkheid om het maximum uit je cursus te halen.

Dat is misschien soms wat meer werk voor leraren, maar motiveert ook mij erg om het maximale rendement mogelijk te maken. En als dan soms blijkt dat er nog iets moet veranderen in de cursus, dan zullen we daar hier ook iets mee doen, voor jou en voor andere leerlingen.

In algemeen kan je dus meer terugkrijgen, naarmate je meer inzet. Herken je dat? Veel is afhankelijk van jezelf. Dat is goed nieuws!

Kan ik ook per maand betalen?

Ja, als je liever de betaling van deze cursus spreidt over 5 maanden dan is dat mogelijk. Voor termijnbetaling bieden we Het Mediumschap Leerplan. In het leerplan kies je uit een aantal opties, waaronder de cursus, of cursussen, die je wilt inschrijven en of je alleen online wilt studeren of ook praktijkdagen erbij wilt.

De productpagina toont je vervolgens het bedrag per maand en het aantal maanden dat je dat bedrag moet betalen om de geselecteerde cursus(sen) af te rekenen.

Basis Mediumschap betaal je bijvoorbeeld in 5 maanden, maar als je ook gevorderd mediumschap afneemt dan betaal je hetzelfde bedrag gewoon langer. Het aantal maanden en het bedrag is afhankelijk van de opties die je hebt geselecteerd.

De eerste termijn betaal je direct via iDeal (of een van de andere betaalmogelijkheden) en die geldt als toestemming om de volgende termijnen automatisch af te schrijven. Dat gebeurt steeds een maand later op dezelfde dag van de maand. Je hoeft daar verder niets voor te doen, behalve dan zorgen dat je genoeg saldo op je bankrekening hebt voor de automatische incasso.

Als je via het leerplan inschrijft moet je even wachten tot je bestelling handmatig door me is verwerkt. Normaliter is dat binnen 24 uur. Ik stuur je een bericht per e-mail wanneer je toegang hebt.

Het kopen van een leerplan (termijnbetaling) verplicht je tot het afrekenen van alle termijnen. Daarin verschilt het van een abonnement. Het is een gespreide betaling.

Je betaalt een vast aantal termijnen en daarna blijf je toegang houden. Bij uitblijvende termijnbetaling kan de toegang tot het cursusmateriaal tijdelijk worden geblokkeerd tot het termijnbedrag is afgerekend.

Hoe werkt de inschrijving / aanmelding voor deze cursus?

Kijk eens bovenin de pagina. Zie je bovenin de cursuspagina een knop staan met een bedrag gevolgd door de tekst "- KOOP DEZE CURSUS"? Als de cursus beschikbaar is en je hebt hem nog niet gekocht, dan kan je aanmelden via die knop.

Natuurlijk kan je ook gewoon in de winkel bestellen.

Die knop brengt je meteen naar de afrekenpagina, waar je kunt inloggen (als je al een profiel op mijn website hebt), of waar je een profiel kunt aanmaken en betalen. De gebruikersnaam en het wachtwoord kies je gewoon zelf.

Als je daarna ingelogd bent, heb je toegang tot de beschikbare lessen en testen van deze cursus (en andere cursussen die je hebt gekocht). Deze cursus komt gedoseerd beschikbaar, wat betekent dat je na verloop van tijd steeds meer nieuwe lessen kunt inzien.

Als je eenmaal een profiel hebt, dan zal je bij een volgende bestelling merken dat je niet opnieuw al je gegevens hoeft in te vullen. Als je gewoon ingelogd blijft, dan worden die automatisch ingevuld.

Je vindt jouw cursussen en je profiel en je cursus-berichten in het menu "Cursussen" >> "Mijn Cursussen" (die vind je ook in het bovenste "zwarte" menu).

Ik wens je heel veel plezier in deze leerzame cursus en je ontdekkingsreis naar volleerd mediumschap.

Waarom zou ik deze cursus kopen?

Omdat het fijn is om iets te leren, voor jezelf en voor wat je ermee kan. Het zal je zoveel rijker maken en zoveel meer mogelijkheden voor je openen, doordat je investeert in jezelf en iets nieuw in jezelf opent.

Ik denk dat je het waard bent om meer te stromen en je talenten te ontwikkelen. Daarvoor sta ik elke morgen op en ga lekker aan de slag. Omdat je het waard bent, heb ik deze cursus ontwikkeld en geef ik hem (in een of andere vorm) al meer dan 15 jaar met plezier en succes.

Jouw ontwikkeling is het waard en ik ben zeker dat het je leven flink zal verrijken.

Ik zie ‘test’ staan. Moet ik ergens aan voldoen en kan ik ook zakken?

NEE, natuurlijk niet. Hier steunen we je in het leren en leren spelenderwijs.

De vragen zijn vooral een anker voor jezelf en om je ontdekkingsreis te delen met mij. Door het delen kan ik je bijstaan en aanmoedigen, of je helpen als er onzekerheid en zelf-twijfels in je opkomt. Het beantwoorden van de vragen is deel van de reis die we samen maken en daarin helpen we elkaar op vriendelijke steunende wijze.

Omdat het een individuele ontdekkingsreis is, brengt het je daar waar het klopt voor jou met jouw specifieke talenten. Je zal dus altijd slagen voor deze cursus, het is meer een kwestie van ontdekken hoe het bij jou werkt.

De uitkomst van de cursus is altijd iets van jezelf en daarin kan je alleen maar slagen. Ofschoon ik je wel een certificaat geef, is je leven (en ben jijzelf) je echte diploma.

Hoe wordt een stap (les) afgesloten?

Steeds wanneer nieuwe lessen beschikbaar komen, krijgt je daarover een email. Als de les alleen informatie of een praktijkvoorbeeld geeft, kan het zijn dat je de les mag afsluiten door onderin de les op de knop "Les Afronden" te klikken.

Het kan ook zijn dat er onderin een knop staat met de tekst "Test zien" en als je daar klikt kom je op een pagina waar je wat vragen krijgt die je mag beantwoorden. Die vragen stuur je dan in en dan lees ik je antwoorden.

Wees gerust: de vragen zijn altijd gemakkelijk en vragen je vooral om je ervaring met een oefening met me te delen. Op die manier kan ik je vooruitgang kan volgen en je daarin nog wat meer helpen.

Daarnaast helpt het opschrijven je om je ervaring te verdiepen en biedt op die manier een logboek van je vooruitgang in de cursus zelf.

Vaak vind je ook een video bovenin de les, die je kan bekijken. De video kan uitleg bevatten, of een oefening, of een geleide meditatie, een demonstratie, of heel iets anders. Ga het maar ontdekken.

Als je vragen hebt, of wanneer je denkt dat je iets mist in de cursus (of gewoon als je denkt dat we nog iets kunnen verbeteren), laat het me dan gerust even weten.

Is het belangrijk om de lessen in de aangeboden volgorde te volgen?

De volgorde is gemaakt om je een gevarieerd programma van ervaringen te bieden en de cursusinhoud in logische stap-voor-stap volgorde aan te bieden. Ik raad je daarom aan om de lessen in hun aangeboden volgorde te volgen, omdat je dan maximaal profiteert van de opbouw ervan.

Dat is echter alleen een suggestie van mijn kant en natuurlijk staat het je helemaal vrij om van de volgorde af te wijken en bijvoorbeeld een les over te slaan om eerst een volgende les of oefening te doen.

Het is daarom helemaal aan jou! Van onze kant hebben we het bewust opengelaten en is de enige restrictie daarmee het tempo waarin de lessen automatisch worden vrijgegeven.

Je kan dus zelf vrij kiezen wat goed is voor jou. De cursus staat het toe.

Als ik tussendoor op vakantie ga, is het dan nuttig om al te beginnen?

Maar natuurlijk! In de prachtige tijd waarin we leven, met wereldomspannende communicatie, slimme mobiele apparaten en WIFI op de meest afgelegen plekken, kan je de cursus ook gewoon meenemen.

Dat doe ikzelf ook als ik een tijdje naar mijn dochter in Spanje of Frankrijk ga en daar nog vragen beantwoord, consulten geef, of reageer op testen van cursisten. Het is veel gemakkelijker voor me om erop uit te gaan, wanneer ik weet dat ik altijd en overal momenten kan kiezen om dat soort dingen nog te doen. Dat is fijn aan deze tijd.

Jij kan dat ook. De cursus is gewoon online beschikbaar met al de moderne mogelijkheden. Je kan de cursus pauzeren, je kan hem meenemen en waar je ook bent verdergaan, je kan doen wat het beste is voor jou. Het is helemaal jouw keuze!

Wie weet, wordt je vakantie er alleen maar leuker van! Het is per slot geen gewone cursus en mensen en dieren kom je overal tegen. Veel van wat we doen is sowieso onafhankelijk van afstand en tijd, omdat we veel in de energievelden werken.

Begin gewoon. Je zult jezelf dankbaar zijn. En als je nog ergens over twijfelt, stuur me dan gerust nog even een bericht.

Hoe lang mag ik over de cursus doen?

Omdat de begeleiding beschikbaar moet blijven, is het raadzaam om een cursus binnen een half jaar af te ronden, maar je bepaalt het uiteindelijk zelf. Je kan er zo lang over doen als je wilt, en je kan altijd ook teruggaan naar materiaal die je al bekeken hebt. Het blijft gewoon beschikbaar op mijn website.

Ik geef deze cursus al heel lang en blijf ook nog wel heel lang ermee doorgaan. Wees dus maar gerust. Als jij er klaar voor bent, dan ben ik het ook. Stuur me gerust een bericht als je vragen hebt over jouw mogelijkheden. We komen er wel uit.

Mijn agenda is aardig gevuld. Kan ik de lessen ook spreiden over een langere periode?

Ja, natuurlijk kan je dat. De cursus blijft gewoon voor je beschikbaar.

De frequentie waarin je toegang krijgt tot lessen is voorgeprogrammeerd, maar niemand zegt dat jij de lessen ook in dat tempo moet volgen. jij bepaalt zelf hoe snel je wilt gaan. Je kan zo snel gaan als de lessen beschikbaar komen, of zo traag als je wilt.

Als je wat meer tijd nodig hebt, of gewoon wat een pauze wilt inlassen, dan laat je de lessen gewoon nog even liggen. Als je dan weer verder tijd en zin hebt, dan kan je gewoon weer verdergaan.

Het tempo waarin lessen vrijkomen, geeft je meer dan genoeg tijd om lessen te herhalen en een tijd te oefenen voor je naar een volgende vaardigheid gaat.

Je kan een periode wat sneller gaan om in te halen of even pauze houden wanneer je leven te vol is, het mag allemaal. Ik pas me aan je tempo aan en merk vanzelf wanneer je weer oefenresultaten (testen) instuurt.

Wat kan ik precies verwachten?

Na aanschaf van de cursus, krijg je meteen het eerste lesblok beschikbaar. Daarna wordt elke 14 dagen, tot het eind van de cursus, een nieuw lesblok vrijgegeven. Je krijgt steeds automatisch een e-mail wanneer nieuwe lessen voor je beschikbaar zijn.

De lessen zijn leuk en praktisch en vragen je vaak iets te doen. Dat kan zijn het luisteren naar en volgen van een meditatie, een oefening met energie of kaarten, het afstemmen op een foto of voorwerp om te ontdekken welke informatie je dan doorkrijgt, of iets heel anders.

Nadat je de oefening hebt gedaan zijn er vragen (onder de knop "Test zien", rechtsonder in de les) of als je me gewoon een bericht wilt sturen kan dat via de knop "de leraar contacteren" linksboven in elke pagina. Ik zal vaak wat terugkoppeling van je ervaringen en waarnemingen vragen, dus het is goed om een soort dagboek van je cursus bij te houden.

Als ik je ervaringen heb gelezen krijg je van mijn kant nog een reactie terug. Je krijgt ook daarvan een email. We gaan het samen ontdekken. Soms zal ikzelf ook afstemmen op iets zodat we de waarnemingen kunnen uitwisselen en je daaruit kan weten of de jouwe in de buurt zat.

Voor wie is deze cursus precies?

Ik heb deze cursus voor jou gemaakt. Als het onderwerp je interesseert, zou ik gewoon beginnen. Het is een leuke cursus en geeft je oefeningen en een goed naslagwerk.

Hoe verder?

Hieronder zie je de lijst met lesblokken en lessen. Het begin is natuurlijk dat je de cursus koopt, waarna je meteen kan je starten met de lessen die beschikbaar zijn.

Wanneer een les is afgerond (door de test te maken of de knop “test afronden” te gebruiken in de les) dan staat er een vinkje achter in het lesoverzicht hieronder.

Modules