Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Huur me in!

Zoals je wellicht weet, kun je me inhuren voor een paranormale middag of avond. Het is echter ook mogelijk mij  uit te nodigen voor een lezing, workshop, zaaloptreden of iets anders. Neem dan even contact op, om de voorwaarden af te stemmen. Als ik kan, kom ik graag naar je toe.

Nieuwetijdskinderen

jongen leest informatiefolder over edelstenenNieuwetijdskinderen zijn kinderen die bijzonder gevoelig zijn en daar veel last van kunnen hebben. Zij hebben daarvoor begrip,  erkenning en begeleiding nodig, zodat er zo weinig mogelijk verdriet, gedrags- en aanpassingsproblemen ontstaan.

Vaak hebben ouders zelf nooit te maken gehad met een dergelijke gevoeligheid. Door de gevoeligheid en versterkte waarnemingsvermogen van het kind, weten zij daarom niet altijd wat het ervaart. Voor de begeleiding van hun kinderen, kan het verwerven van meer kennis hierover al heel veel bijdragen.

Mijn doel is om iedereen met deze problemen zoveel mogelijk te helpen.

Positieve gedachtekracht/positief denken.

Je hebt er vast wel eens van gehoord: de wet van de aantrekkingskracht of “wat je uitzend, trek je aan”.
Hoe meer aandacht en energie je geeft aan een bepaalde gedachte, hoe groter de kans is, om de bijbehorende omstandigheden aan te trekken. Het is natuurlijk niet zo dat een enkele gedachte niet de zelfde kracht heeft als een gedachte die je met aandacht en regelmaat herhaalt. Door dit uit te voeren zal je de kwaliteit van je leven verbeteren.

Over dit onderwerp valt veel meer te vertellen! Huur me in!

Zaaloptredens

Optredens in een zaal begint op verzoek met een uitleg over mediumschap. Daarna is het tijd om een aantal zaalwaarnemingen te doen, waarbij ik werk met gidsen en/of overleden dierbaren, om boodschappen door te geven. Daardoor zijn foto’s of ander materiaal overbodig.

Ik overweeg je in te huren

workshop edelstenen basisschool september 2015

Voorbeeld: een edelstenenworkshop voor kinderen

Op 15 september 2015 heb ik een edelstenenworkshop gegeven in groep 7/8 op basisschool de Schakel in Hoogezand. De reactie van de lerares vind je hieronder, wellicht helpt het je in de overweging. Meer hierover heb ik beschreven op de pagina lezingen en workshops samen met een aantal foto’s.

Reactie van de lerares

Op dinsdag 15 september is Tineke bij ons in de groep geweest. Wij zijn een school die in een sociaal armere wijk staat. Er is geen of weinig ruimte voor je gevoelens en emoties. Daar waar de kinderen veel problemen en narigheid moeten trotseren is dit een extra belemmering.

Wij, als school, willen onze leerlingen laten kennismaken met de wereld waarin zij leven. Ze leren dat ze er mogen zijn. In een tijd waarin veel stempels worden uitgedeeld zoals adhd en nog meer letters hebben de hooggevoelige Nieuwetijdskinderen het zwaar.

De vraag hoe je deze doelgroep benadert, speelt bij ons op school. Kinderen die vanuit hun opvoeding de ervaringen en gevoelens niet kunnen en mogen delen.

In het verleden heeft Tineke een uitleg in ons team gegeven over wat Nieuwetijdskinderen zijn en hoe wij daar als leerkrachten mee om kunnen gaan. Maar ook hoe we de kracht van deze kinderen kunnen gebruiken. Dit was voor een groot aantal collega’s een eye-opener.

Dit jaar ben ik het schooljaar begonnen met het thema: Draag een steentje bij.

Voor Tineke een mooie insteek om over de helende kracht van stenen te spreken. Maar ook om de kinderen zich bewust te laten worden van hun eigen energie en die van een ander.

De leerlingen bleken veel vragen te hebben en Tineke heeft ze laten ervaren dat je door het dragen van een passende steen, je beter in je vel kan voelen. Er waren ook kinderen die even privé met Tineke hebben gesproken.

Tijdens de terugkoppeling met de groep en de individuele kinderen bleek dat een aantal kinderen rust en kracht hebben gevonden bij het dragen van stenen. Er zijn kinderen samen met ouders op onderzoek gegaan naar een passende steen. Ik heb gesprekken met ouders gehad die anti-spiritueel zijn en dat ze zelfs voorstelden om Tineke te benaderen. Mooie zaken.

Voor twee leerlingen in het bijzonder was de ontmoeting erg bijzonder. Een jongen met vreselijke woedeproblemen kan zichzelf nu veel beter sturen. Hij heeft stenen mee en vraagt verklaartijd bij mij aan. Een andere leerling weet zich ’s nachts af te sluiten. Ze is hierdoor een stuk minder vermoeid.

Het kunnen en mogen bespreekbaar maken van wat je ziet, voelt en ervaart en dat daar ook nog met respect en aandacht naar wordt geluisterd, is misschien voor mij de grootste winst geweest. De komst van Tineke in een groep kinderen, heeft het gevolg dat kinderen veel meer met aandacht en begrip met elkaar omgaan. Wil niet zeggen dat er geen ruzie of narigheid is. Maar we dragen allemaal ons steentje bij om de zaken meer dragelijk te maken.

Natasja Damkat

Obs De Schakel

Hoogezand

Dat wil ik ook

Tineke van urk, medium en spiritueel begeleider

Tineke van Urk
medium en spiritueel begeleider

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!