Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

LET OP: Deze cursus bestaat uit een online gedeelte plus een inwijdingsafspraak en een oefenbijeenkomst waarin je door Tineke persoonlijk wordt begeleid. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de inwijding individueel zijn of in kleine groepjes. Als je interesse hebt, koop dan de cursus en neem contact met me op voor het inplannen van de afspraken.

De eerste graad Reiki inwijding heeft je kanaal al geopend voor het werken met Reiki en inmiddels heb je ook ruimschoots ervaring opgedaan met de zelf-behandelingen. Je kent de waarde van Reiki en hebt besloten dat het waardevol is om de volgende stap in  je ontwikkeling tot Reiki Meester te maken.

Misschien wil je gewoon je vermogen vergroten of je wilt anderen helpen met Reiki en leren om op afstand te werken in de energie. Deze cursus met de Reiki II inwijding (Reiki tweede graad) is precies dat. Je kunt deze inwijding ontvangen nadat je al in de eerste graad (Reiki I) bent ingewijd. Als je nog niet weet wat Reiki is en waar het vandaan komt, volg dan eerst de Reiki I cursus. In de cursus-omschrijving van Reiki I vind je de benodigde informatie erover.

De inwijding in Reiki II

De Reiki inwijding moet het liefst in fysieke aanwezigheid van (en door) een Reiki-meester uitgevoerd worden. Het ondersteunende materiaal vind je verder hier online. Net als in een consult zijn er meerkosten verbonden aan afspraken waarin ik naar jou toe moet komen, dus je kunt beter naar mij toe komen. Is de afstand tussen ons te groot voor jou/ en of mij, dan kunnen we via bijv. Skype de inwijding doen. Hier heb ik goede resultaten mee, echter mijn voorkeur heeft nogmaals ‘live’.

Aanvullend op deze cursus krijg je in Reiki II (de tweede graad):

  1. behandelen van anderen
  2. behandelen op afstand
  3. het werken met Reiki Symbolen

Doe het maar gewoon, neem de stap. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.

Lessen