Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Trek hier je gratis Tarot dagkaart

Klik op de afbeelding om gratis een tarotkaartje te trekken

Een Tarot dagkaart trek je maar één keer per dag. Gebruik de kaart als inspiratie of als leidraad voor vandaag, of concentreren je op een vraag waar je raad in wil krijgen voordat je de kaart trekt.

Verwezenlijk je wensen, doelen en goddelijk geïnspireerde dromen. Duik in deze wereld vol verborgen gedachten en gevoelens. Creëer je hartenwensen en ontdek wat je nodig hebt om je dromen te vervullen. 

Wil je liever zelf Tarot leren, koop het E-book Tarot Meester of maak gebruik van dit aanbod: het Tarot Meester starterspakket.

Je kunt hier meer lezen over de indeling en achtergronden van Tarot en het Rider-Waite Tarot in het bijzonder.

Gratis een Rider-Waite Tarot dagkaart

Hoe trek je de kaart:

 1. Ontspan je, adem diep
 2. Neem een vraag in gedachten en blijf geconcentreerd op die vraag.
 3.  Trek een Tarotkaart door op de afbeelding hierboven te klikken.

Wat te doen met je Tarot dagkaart?

Mijn ervaring is dat ik altijd een kaart kreeg, waar ik op dat moment voordeel aan had. En dat is ook zoals het werkt, je kaart past bij het moment van trekken en als je een vraag hebt zegt het iets over die vraag. Trek dus een kaart en zoek in de beschrijving uit welk voordeel die je aanreikt. Wat je vervolgens met die informatie doet, dat is natuurlijk helemaal aan jou. Ik hoop dat je er iets mee zult kunnen.

Op zich maakt het niets uit, of je een dagkaart trekt via internet of gewoon met een Tarot kaartspel thuis of elders. Ga er gewoon van uit dat toeval niet bestaat, dan zal je de juiste dagkaart trekken.

Geen van de kaarten is in zichzelf ‘goed’ of ‘slecht’, en je daardoor krijg je ook een beschrijving die twee kanten uitgaat waarin je zelf mag herkennen wat voor jou van belang is. Natuurlijk zijn sommige kaarten aangenamer in betekenis dan andere kaarten, zoals bij regen zonneschijn hoort. In Tarot leeft daarom het aangename en onaangename vriendschappelijk bij elkaar. Het lijkt wel het leven zelf.

Meer uitgebreide tarot legging?

Wil je een uitgebreide legging met meer inzichten, dan adviseer ik je om een individuele afspraak te maken. Ik leg en interpreteer dan graag de Tarot voor je.

Deel je dagkaart hieronder

Beschrijf in de reacties hieronder je dagkaart en wat je eruit hebt gehaald. Ik ben benieuwd naar je bevinding.

Comments ( 5 )

 • Inge

  Lieve Tineke,
  Zoals vaker tegenwoordig had ik geen vraag maar trok gewoon een dagkaart. Munten 3
  Echter wat er bij geschreven stond was alles over munten 2. Ik weet dat het niet jouw site is, maar zag eventjes niet waar ik het anders kwijt kan. Misschien klopt de tekst op zich wel, alleen leest het nogal verwarrend omdat munten 2 zo vaak genoemd wordt. Ik weet niet of jij er iets mee kunt.

  Liefs Inge

  • Hallo Inge, dankjewel voor je reactie. Het is inderdaad niet mijn website waar naar toe wordt verwezen. Ik ben in het verleden ook al eens tegen iets dergelijks aan gelopen, ik had er een email heen gestuurd, maar tot op de dag van vandaag geen reactie. Ik zou zo zeggen, trek je de kaart Munten drie, houd dan de volgende betekenis van de getrokken kaart aan, in jouw geval: Ontplooiing, aanzien, zelfverwerkelijking, erkenning, succes.

 • Marleen Du Four

  Mijn vraag was: zal ik zeer binnenkort mijn spirituele gaven kunnen gebruiken zodat ik mensen kan helpen? Ik weet gewoon al lang dat er een tijd zou komen dat ik zou “opengaan” noemde ik het altijd en dat ik gezegend was met verschillende gave. Het is gewoon iets dat ooit zou gebeuren. Kan het niet anders uitleggen. Dus wat een mooi antwoord is dit!!
  Staven Acht
  Staven Acht is van alle 78 kaarten in de tarot de enige kaart die als aanwijzing geeft dat er NU een gebeurtenis voor de deur staat. De kaart heeft eigenlijk geen diepere betekenis. Het enige waar deze kaart je op wijst is dat er op dit moment een gebeurtenis aan de gang is die invloed heeft op jou en jouw leven. Doorgaans is dat een positieve gebeurtenis.Staven Acht
  Staven Acht is van alle 78 kaarten in de tarot de enige kaart die als aanwijzing geeft dat er NU een gebeurtenis voor de deur staat. De kaart heeft eigenlijk geen diepere betekenis. Het enige waar deze kaart je op wijst is dat er op dit moment een gebeurtenis aan de gang is die invloed heeft op jou en jouw leven. Doorgaans is dat een positieve gebeurtenis.

 • Leonie

  Ik ben blij met mijn dagkaart; De dood. Het betekent een grote transformatie. Nu is de weg vrij om datgene te doen waarvoor ik geboren ben. Healing, coaching, muziek.

  • Ik wens je heel veel succes Leonie!

Post a Reply

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!