Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Dolgelukkig de zomer door

Dolgelukkig de zomer door

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.
Veelgestelde vragen Lesoverzicht
Dolgelukkig de zomer door, is met stip mijn leukste cursus tot nu toe. In 31 stappen wordt je door het avontuur van een dolgelukkig leven geleid. Ze worden om de derde dag aangeboden. Je zal je comfortzone uitbreiden en meer van jezelf leren kennen. Je zult ontdekken en ervaren en je reis door geluk zal gedocumenteerd worden in schrift, beeld en eventueel zelfs video.

Natuurlijk zit er zowel de kans van zelfontwikkeling verwerkt in deze cursus als een meer spiritueel component. Als je nog niet dolgelukkig bent, zal het je in elk geval gelukkiger maken zodat je misschien wel dolgelukkig uit de cursus komt. Het gaat over beleven, waarderen en ontdekken, maar ook over het verdiepen van wat je al hebt in jezelf en je leven.

Deze cursus past helemaal bij jou! Dat komt omdat je zelf bepaalt wat het is dat jou gelukkig maakt. Deze cursus helpt je daarbij alleen wat. Je hoeft dus niet een speciaal iemand te zijn (zijn we dat niet allemaal eigenlijk?) of heel actief of juist rustig, of spiritueel of wat dan ook. Omdat jij de reis bepaalt, is het helemaal jouw avontuur door en naar geluk.

In deze zomereditie van dolgelukkig wordt je een beetje uitgedaagd en vooral geïnspireerd om je geluk te vergroten.  Je zult eenvoudige vragen en opdrachten krijgen waarin je nieuwe avonturen zult aangaan, of gewoon bewust even lekker bij jezelf zult zijn. Wat maakt jou dolgelukkig? Vertel het me na deze nieuwe zomerse reeks.

Met eenvoudige, leuke en vooral inspirerende opdrachten ga je steeds meer plezier krijgen in je leven en zal je gaan uitkijken naar de volgende opdracht! Ondertussen zal je leven verrijkt worden met de prettige opwinding van de ontdekkingsreiziger in jezelf.

Natuurlijk weet je nog niet wat je weet of nog nooit geprobeerd hebt,  dus er is ook aandacht voor het ontdekken van het nieuwe… nieuwe activiteiten, nieuwe contacten, nieuwe manieren om je leven te vieren en je relaties te verdiepen. Wat je daarin doet is helemaal aan jou, maar ik help je erbij wat jouw invulling ook is.

Leven is een avontuur, of je nu graag thuis bent, of je thuis graag naar buiten brengt.

Laat jij je graag inspireren? Dan is dit de reeks voor jou!

Ik heb ontzettend veel plezier gehad met het vormgeven van deze cursus en als jij al net zo gelukkig ervan wordt als ik, dan heb ik mijn doel bereikt! Of heb jij dan jouw doel bereikt? Waarschijnlijk beiden. Ik gun het ons zo.

Begin gewoon. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De eerste les is een opwarmer die ik je gratis aanbied, de rest kost maar een minimale bijdrage. Dolgelukkig hoeft helemaal niet duur te zijn. Integendeel! Het gaat vooral om plezier hebben en de juiste dingen doen, dat wat voor jou klopt. Als je dat nog niet weet, ga je het ontdekken terwijl je op weg bent naar dolgelukkig. Veel plezier!

Begin nu!
Credits
Deze cursus is een samenwerking van Praktijk Tineke van Urk en De Witte Prins.

 

Vraag en antwoord

Voor wie is deze cursus precies?
Wat kan ik precies verwachten?
Mijn agenda is al aardig gevuld. Kan ik de lessen ook spreiden over een langere periode?
Hoe lang mag ik over de cursus doen?
Als ik tussendoor op vakantie ga, is het dan nuttig om al te beginnen?
Is het belangrijk om de lessen in de aangeboden volgorde te volgen?
Hoe wordt een stap (les) afgesloten?
Ik zie 'test' staan. Moet ik ergens aan voldoen en kan ik ook zakken?
Waarom zou ik deze cursus kopen?
Hoe werkt de inschrijving / aanmelding voor deze cursus?
 

Hoe verder?

Hieronder zie je de lijst met stappen en kan je alvast proberen te raden waarover de stap gaat. Natuurlijk hebben we de titel bewust ietwat cryptisch gehouden. Je zou toch niet willen dat we de verrassing nu al wegnemen?

 

Lessen

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!