Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Dolgelukkig de zomer door

Dolgelukkig de zomer door

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.
Veelgestelde vragen Lesoverzicht
Dolgelukkig de zomer door, is met stip mijn leukste cursus tot nu toe. Het was ook de eerste online cursus die ik wilde maken. Gelukkig zijn en stralen is wat we allemaal wel willen toch? Maar soms weten we niet goed hoe we daar kunnen komen of blijven. Deze cursus helpt je daarbij. Het is heel simpel en bovenal leuk om te doen.

In 31 stappen wordt je door het avontuur van een dolgelukkig leven geleid. Elke derde dag krijg je een nieuwe stap aangeboden via e-mail. De stappen zijn bedoeld om je comfortzone uit te breiden en meer aspecten van jezelf te leren kennen. Je kan het beschouwen als een leuke vakantie van je normale doen en echt een cadeau aan jezelf.

Door praktische uitdagingen aan te gaan zal je ontdekken en ervaren wat het belangrijkste voor je is en wat je eigenlijk wilt, maar ook wat er verder nog voor je mogelijk is. Het gaat over herinneren en vieren, ontdekken en verbinden. Je zal je reis door geluk documenteren in woorden, beelden en misschien zelfs video, zodat je echt een project voor en van jezelf hebt waar je later nog eens met plezier aan terug kunt denken.

Lees ook eens mijn artikelen met het thema “Geniet en leef!” om in jezelf alvast in de stemming te brengen. Natuurlijk verwacht ik niet dat je helemaal verandert, dat is helemaal aan jou. We hebben elk onze wensen en grenzen.

Hoe je de cursus volgt en wat jouw antwoord op de vragen en opdrachten is, is daarmee helemaal aan jou en je doet het op je eigen manier. Dolgelukkig voor de een is per slot niet hetzelfde als dolgelukkig voor de ander. Het is jouw unieke stroom en jouw manier van leven. Niets hoeft en jij bepaalt! Jouw persoonlijke project, omdat het zo leuk is om te doen.

Je zult vast plezier hebben in de filmpjes die ik voor elke les heb gemaakt, want ik had dat ook toen ik ze maakte. Het heeft me zelf ook flink uitgenodigd om mijn rode koontjes te ontdekken. En natuurlijk had ik daarbij wat steun en aanmoediging. Jouw steun en aanmoediging komt in elk geval van mijn kant. Als jij deelt, zal ik je actief helpen.

Verwacht een mengeling van plezier, uitnodigingen om je zelfkennis en persoonlijke mogelijkheden te verruimen, maar natuurlijk ook wat spiritualiteit, omdat spiritualiteit voor ons mensen (en voor mij) een belangrijk fundament is.

We zijn spirituele wezens die een levende ervaring hebben. Wij voelen en ervaren ons het leven door, en daarvan mag je natuurlijk genieten en daarin mag je zin hebben. Dolgelukkig gaat over die Ja naar het leven, zodat je zin hebt om je dag te starten en mee te maken.

Als je nu nog niet dolgelukkig bent, dan zal het je in elk geval gelukkiger maken, zodat je misschien wel dolgelukkig uit de cursus komt. Het gaat over beleven, waarderen en ontdekken, maar ook over het verdiepen van wat je al hebt in jezelf en je leven.

Deze cursus past helemaal bij jou! Het is jouw leven, jouw unieke vorm en jij bepaalt wat jou dolgelukkig maakt. Ik help je daarbij. Je hoeft dus niet een speciaal soort mens te zijn (zijn we dat niet allemaal eigenlijk?), of heel actief te leven, of juist rustig te zijn, of spiritueel, of wat dan ook. De vorm breng jij in, omdat jij daarin de expert bent. Het is helemaal jouw avontuur door en naar geluk.

In deze zomereditie van dolgelukkig wordt je uitgenodigd en een beetje uitgedaagd door mijn vragen en hopelijk mijn voorbeeld. Mijn doel is om je vooral te inspireren om je gelukservaring te vergroten.  Hoe ben jij als je dolgelukkig bent? Ken je dat eigenlijk al?

Je zult eenvoudige vragen en opdrachten krijgen, waarin je nieuwe avonturen zult aangaan, of gewoon bewust even lekker bij jezelf zult zijn. Wat maakt jou precies dolgelukkig? Vertel het me na deze nieuwe zomerse reeks, want je begint nog maar net.

Ik ga je helpen om steeds meer plezier te krijgen in je leven en je zal vast gaan uitkijken naar de volgende vraag of opdracht! Ondertussen zal je leven verrijkt worden met de prettige opwinding van een ontdekkingsreiziger. Ontdekken is leuk en opwindend, of kan dat in elk geval zijn als het veilig genoeg is maar ook je een beetje oprekt. Vind dus in de cursus je eigen balans en pak het op.

Natuurlijk weet je nog niet wat je al weet, of wat je nog nooit geprobeerd hebt. Er is daarom ook aandacht voor het ontdekken van het nieuwe: nieuwe activiteiten, nieuwe contacten, nieuwe manieren om je leven te vieren en je relaties te verdiepen. Wat je daarin doet is helemaal aan jou, maar ik help je erbij, wat jouw invulling ook is.

Leven is een avontuur, of je nu graag thuis bent, of je thuis graag naar buiten brengt, of je graag deelt of terugtrekt. Laat jij je inspireren? Kom dan en doe mee!

Ik heb ontzettend veel plezier gehad met het vormgeven van deze cursus en als jij al net zo gelukkig ervan wordt als ik, dan heb ik mijn doel bereikt! Of heb jij dan jouw doel bereikt? Waarschijnlijk beiden. Ik gun het ons zo.

Begin gewoon. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De eerste les is een opwarmer, die ik je gratis aanbied, de rest kost maar een minimale bijdrage. Dolgelukkig hoeft helemaal niet duur te zijn. Integendeel! Het gaat vooral om plezier hebben en de juiste dingen doen, dat wat voor jou klopt. Als je dat nog niet weet, ga je het ontdekken terwijl je op weg bent naar dolgelukkig. Veel plezier!

Begin nu!
Credits
Deze cursus is een samenwerking van Praktijk Tineke van Urk en De Witte Prins.

 

Vraag en antwoord

Voor wie is deze cursus precies?
Wat kan ik precies verwachten?
Mijn agenda is al aardig gevuld. Kan ik de lessen ook spreiden over een langere periode?
Hoe lang mag ik over de cursus doen?
Als ik tussendoor op vakantie ga, is het dan nuttig om al te beginnen?
Is het belangrijk om de lessen in de aangeboden volgorde te volgen?
Hoe wordt een stap (les) afgesloten?
Ik zie 'test' staan. Moet ik ergens aan voldoen en kan ik ook zakken?
Waarom zou ik deze cursus kopen?
Hoe werkt de inschrijving / aanmelding voor deze cursus?
 

Hoe verder?

Hieronder zie je de lijst met stappen en kan je alvast proberen te raden waarover de stap gaat. Natuurlijk hebben we de titel bewust ietwat cryptisch gehouden. Je zou toch niet willen dat we de verrassing nu al wegnemen?

 

Lessen

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!