Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Dolgelukkig de zomer door, is met stip mijn leukste cursus tot nu toe. Het was ook de eerste online cursus die ik wilde maken. Gelukkig zijn en stralen is wat we allemaal wel willen toch? Maar soms weten we niet goed hoe we daar kunnen komen of blijven. Deze cursus helpt je daarbij. Het is heel simpel en bovenal leuk om te doen.

In 31 stappen wordt je door het avontuur van een dolgelukkig leven geleid. Je krijgt elke dag een nieuwe stap aangeboden via e-mail. Deze 31 stappen zijn bedoeld om je comfortzone uit te breiden en meer aspecten van jezelf te leren kennen. Je kan het beschouwen als een leuke vakantie van je normale doen en echt een cadeau aan jezelf.

Door praktische uitdagingen aan te gaan zal je ontdekken en ervaren wat het belangrijkste voor je is en wat je eigenlijk wilt, maar ook wat er verder nog voor je mogelijk is. Het gaat over herinneren en vieren, ontdekken en verbinden. Je zal je reis door geluk documenteren in woorden, beelden en misschien zelfs video, zodat je echt een project voor en van jezelf hebt waar je later nog eens met plezier aan terug kunt denken.

Lees ook eens mijn artikelen met het thema “Geniet en leef!” om in jezelf alvast in de stemming te brengen. Natuurlijk verwacht ik niet dat je helemaal verandert, dat is helemaal aan jou. We hebben elk onze wensen en grenzen.

Hoe je de cursus volgt en wat jouw antwoord op de vragen en opdrachten is, is daarmee helemaal aan jou en je doet het op je eigen manier. Dolgelukkig voor de een is per slot niet hetzelfde als dolgelukkig voor de ander. Het is jouw unieke stroom en jouw manier van leven. Niets hoeft en jij bepaalt! Jouw persoonlijke project, omdat het zo leuk is om te doen.

Je zult vast plezier hebben in de filmpjes die ik voor elke les heb gemaakt, want ik had dat ook toen ik ze maakte. Het heeft me zelf ook flink uitgenodigd om mijn rode koontjes te ontdekken. En natuurlijk had ik daarbij wat steun en aanmoediging. Jouw steun en aanmoediging komt in elk geval van mijn kant. Als jij deelt, zal ik je actief helpen.

Verwacht een mengeling van plezier, uitnodigingen om je zelfkennis en persoonlijke mogelijkheden te verruimen, maar natuurlijk ook wat spiritualiteit, omdat spiritualiteit voor ons mensen (en voor mij) een belangrijk fundament is.

Koop de cursus nu

We zijn spirituele wezens die een levende ervaring hebben. Wij voelen en ervaren ons het leven door, en daarvan mag je natuurlijk genieten en daarin mag je zin hebben. Dolgelukkig gaat over die Ja naar het leven, zodat je zin hebt om je dag te starten en mee te maken.

Als je nu nog niet dolgelukkig bent, dan zal het je in elk geval gelukkiger maken, zodat je misschien wel dolgelukkig uit de cursus komt. Het gaat over beleven, waarderen en ontdekken, maar ook over het verdiepen van wat je al hebt in jezelf en je leven.

Deze cursus past helemaal bij jou! Het is jouw leven, jouw unieke vorm en jij bepaalt wat jou dolgelukkig maakt. Ik help je daarbij. Je hoeft dus niet een speciaal soort mens te zijn (zijn we dat niet allemaal eigenlijk?), of heel actief te leven, of juist rustig te zijn, of spiritueel, of wat dan ook. De vorm breng jij in, omdat jij daarin de expert bent. Het is helemaal jouw avontuur door en naar geluk.

In deze zomereditie van dolgelukkig wordt je uitgenodigd en een beetje uitgedaagd door mijn vragen en hopelijk mijn voorbeeld. Mijn doel is om je vooral te inspireren om je gelukservaring te vergroten.  Hoe ben jij als je dolgelukkig bent? Ken je dat eigenlijk al?

Je zult eenvoudige vragen en opdrachten krijgen, waarin je nieuwe avonturen zult aangaan, of gewoon bewust even lekker bij jezelf zult zijn. Wat maakt jou precies dolgelukkig? Vertel het me na deze nieuwe zomerse reeks, want je begint nog maar net.

Ik ga je helpen om steeds meer plezier te krijgen in je leven en je zal vast gaan uitkijken naar de volgende vraag of opdracht! Ondertussen zal je leven verrijkt worden met de prettige opwinding van een ontdekkingsreiziger. Ontdekken is leuk en opwindend, of kan dat in elk geval zijn als het veilig genoeg is maar ook je een beetje oprekt. Vind dus in de cursus je eigen balans en pak het op.

Natuurlijk weet je nog niet wat je al weet, of wat je nog nooit geprobeerd hebt. Er is daarom ook aandacht voor het ontdekken van het nieuwe: nieuwe activiteiten, nieuwe contacten, nieuwe manieren om je leven te vieren en je relaties te verdiepen. Wat je daarin doet is helemaal aan jou, maar ik help je erbij, wat jouw invulling ook is.

Leven is een avontuur, of je nu graag thuis bent, of je thuis graag naar buiten brengt, of je graag deelt of terugtrekt. Laat jij je inspireren? Kom dan en doe mee!

Ik heb ontzettend veel plezier gehad met het vormgeven van deze cursus en als jij al net zo gelukkig ervan wordt als ik, dan heb ik mijn doel bereikt! Of heb jij dan jouw doel bereikt? Waarschijnlijk beiden. Ik gun het ons zo.

Begin gewoon. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De eerste les is een opwarmer, die ik je gratis aanbied, de rest kost maar een minimale bijdrage. Dolgelukkig hoeft helemaal niet duur te zijn. Integendeel! Het gaat vooral om plezier hebben en de juiste dingen doen, dat wat voor jou klopt. Als je dat nog niet weet, ga je het ontdekken terwijl je op weg bent naar dolgelukkig. Veel plezier!

Deze cursus is een samenwerking van Praktijk Tineke van Urk en De Witte Prins.

Vraag en antwoord

Waarom zou ik deze cursus kopen?

Omdat het fijn is om iets te leren, voor jezelf en voor wat je ermee kan. Het zal je zoveel rijker maken en zoveel meer mogelijkheden voor je openen, doordat je investeert in jezelf en iets nieuw in jezelf opent.

Ik denk dat je het waard bent om meer te stromen en je talenten te ontwikkelen. Daarvoor sta ik elke morgen op en ga lekker aan de slag. Omdat je het waard bent, heb ik deze cursus ontwikkeld en geef ik hem (in een of andere vorm) al meer dan 15 jaar met plezier en succes.

Jouw ontwikkeling is het waard en ik ben zeker dat het je leven flink zal verrijken.

Hoe werkt de inschrijving / aanmelding voor deze cursus?

Als je op de link bovenin klikt wordt je naar de winkelwagen van de winkel geleid, met daarin de cursus. Je kan trouwens ook zelf het product in de winkel opzoeken en kopen. Als je verder gaat naar Afrekenen, en je bent nog niet ingelogd, dan zal je gevraagd worden om een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Daarmee krijg je een profiel op mijn website, waarmee je de cursus kunt volgen.

Als je voortaan inlogt met de door jou ingevulde gegevens (je kunt in het loginscherm ook aanvinken dat je ingelogd blijft), dan hoef je voortaan ook niet meer al je factuurgegevens opnieuw in te vullen. Gemak dient de mens, nietwaar? Mocht je het wachtwoord ooit vergeten, dan kan je natuurlijk de link "wachtwoord vergeten" gebruiken in het inlogscherm. Dan krijg je een email toegestuurd, waarmee je toch weer kunt inloggen.

Ik wens je heel veel plezier in deze levendige cursus met een vrolijk thema.

Waarom zou ik deze cursus kopen?

Voor de ontdekkingsreis en wat jou dat zal geven. Ik denk dat je het waard bent om gelukkig(er) te zijn. Ik weet zeker dat ik het waard ben en heb daarom deze reis gemaakt en gevolgd. Ik geloof dat het ook jou veel zal geven. Laat het me maar weten. Voor 30 euro mag je het ontdekken.

Ik zie ‘test’ staan. Moet ik ergens aan voldoen en kan ik ook zakken?

De vragen zijn vooral voor jezelf, maar delen ook je reis met mij. Dat is deels zodat je de tijd neemt om je reis te documenteren, maar deels ook zodat we er samen van genieten en ik je desnoods wat kan bijstaan of aanmoedigen. Het beantwoorden van de vragen is deel van de reis die je maakt.

Deze cursus heeft geen goede of foute antwoorden. Je slaagt dus altijd, vooral in je eigen leven. Jouw winst is wat het je geeft als je de stappen doorloopt. Jij bent de held en winnaar in je leven.

Hoe wordt een stap (les) afgesloten?

Je krijgt een email wanneer je les is vrijgekomen en je eindigt elke stap door en aantal vragen te beantwoorden (de les-test). Geen nood: de vragen zijn gemakkelijk en gaan vooral over wat je hebt beleefd tijdens het uitvoeren van de stap waarmee je bezig bent. Je kan alleen maar slagen, want het is jouw geluk en jouw leven waar het over gaat.

Elke les begint met een filmpje en wat tekst om te lezen, vervolgens doe je zelf iets en beantwoord de vragen in de "test". De vragen zijn niet bedoeld om je te toetsen maar om je ervaring te helpen verdiepen en begrijpen. Ze zijn dus vooral voor jezelf en deel van de reis.

Is het belangrijk om de lessen in de aangeboden volgorde te volgen?

De volgorde is gemaakt om je een gevarieerd programma van ervaringen te bieden. Het is leuker als je dit programma in die volgorde doorleeft. Je mag natuurlijk daarin ook zelf kiezen (wanneer je de les beschikbaar hebt) en een les wat meer tijd geven, terwijl je alvast ook verder gaat met een volgende les. Het is jouw reis en dus strict persoonlijk!

Als ik tussendoor op vakantie ga, is het dan nuttig om al te beginnen?

Natuurlijk! Trouwens, in deze tijd van wereldomspannende communicatie, slimme mobiele apparaten en WIFI op de meest afgelegen plekken, zou je ook op je vakantie in Spanje nog mijn cursus verder kunnen vervolgen. Wie weet wordt je vakantie er alleen maar leuker van! Het is per slot geen gewone cursus, maar een Dolgelukkige. Begin gewoon. Je zult jezelf dankbaar zijn.

Hoe lang mag ik over de cursus doen?

Zo lang als je wilt. Als je de cursus eenmaal gekocht hebt, dan blijft hij zolang mijn praktijk en deze website bestaat voor je beschikbaar en dat zal nog heeeeeeeel lang zijn. Ook nadat je een les hebt afgesloten blijft hij voor je beschikbaar om nog eens naar terug te gaan.

Mijn agenda is al aardig gevuld. Kan ik de lessen ook spreiden over een langere periode?

Ja natuurlijk kan je dat. De lessen worden je dagelijks aangeboden over een periode van 31 dagen, maar je volgt ze in je eigen tempo. Sommige lessen, zal je ontdekken, vragen waarschijnlijk ook wat meer tijd dan de dag waarop je ze krijgt. Je zult er dus waarschijnlijk gewoon de hele zomer plezier aan hebben, en misschien nog langer.

Om snelle geluksreizigers, die misschien veel tijd beschikbaar hebben en ervoor willen gaan, ook een goed tempo te bieden heb ik het lestempo hoog gelaten. Je volgt ze echter helemaal wanneer het jou uitkomt, en misschien dat een wat rustiger tempo je de kans geeft om elke stap meer bewust en met diepgang te doorlopen. Het is helemaal aan jou!

Wat kan ik precies verwachten?

Na aanschaf van de cursus in de winkel, krijg je meteen de eerste volledige stap beschikbaar. Daarna wordt elke dag tot het eind van de cursus een nieuwe les vrijgegeven. Je krijgt daarvan dagelijks een e-mail. De lessen zijn leuk en praktisch en vragen je vaak iets te doen. Dat kan zijn om iets te onderzoeken of opschrijven of fotograferen, tot aan met iemand (die je zelf uitkiest) contact leggen of iets organiseren. Ik wil natuurlijk niet teveel weggeven omdat er ook verrassingen moeten blijven.

Voor wie is deze cursus precies?

Deze cursus is voor jong en oud, voor gelukkigen en ongelukkigen, voor passieve en actieve mensen, maar vooral voor iedereen die nog wat geluk en plezier wil toevoegen aan zijn leven. Dit is een reis door en naar dolgelukkig, met als context: De zomer! Je zult er plezier in hebben. Ik weet het zeker!

Hoe verder?

Hieronder zie je de lijst met stappen en kan je alvast proberen te raden waarover de stap gaat. Natuurlijk hebben we de titel bewust ietwat cryptisch gehouden. Je zou toch niet willen dat we de verrassing nu al wegnemen?

Lessen