Categorie: Reiki

 • Reiki I inwijding en cursus

  door Tineke
  • Reiki 1 Inwijding (zelf-behandeling) - 145,00
  Reiki 1

  Deze cursus bestaat uit twee ontmoetingen in mijn praktijk waarin je wordt ingewijd in Reiki 1. Daarnaast krijg je dit cursusmateriaal voor thuisstudie en naslag. Het materiaal bevat onder andere videobeelden, foto's en beschrijvingen van behandelingen met Reiki. Voor velen is Reiki het startpunt van de ontwikkeling als energetisch helper. De cursus is ook onderdeel van de Gevorderd Mediumschap cursus,

 • Reiki II inwijding en cursus

  door Tineke
  • Reiki 2 Inwijding (behandeling van anderen en op afstand) - 175,00
  reiki 2-inwijding

  Nadat je in Reiki 1 de zelfbehandeling hebt geleerd, ga je in deze cursus verder met behandeling op afstand, de Reiki symbolen en de volledige behandeling van anderen. In twee ontmoetingen krijg je de Reiki 2 inwijding en oefenen we samen. Dit cursusmateriaal is voor thuisstudie en naslag. Voor velen is Reiki het startpunt van hun ontwikkeling als energetisch helper. Reiki is daarnaast een mooie aanvulling op de Mediumschap cursussen.

 • Reiki III Inwijding en cursus (Reiki Master)

  door Tineke
  • Reiki 3 Inwijding (Reiki-meesterschap) - 222,00
  reiki inwijding

  Je bent al Reiki 1 en Reiki 2 ingewijd bent en wilt nu Reiki Master worden. In twee ontmoetingen wordt je in Reiki 3 ingewijd en oefenen we met de inwijding. Dit cursusmateriaal is voor thuisstudie en naslag. Als Reiki Master kan je een reiki-praktijk beginnen, anderen inwijden, of soepel verder ontwikkelen naar mediumschap. Reiki ondersteunt je ontwikkeling naar een vredelievende meer spirituele leefwijze.