Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Gevorderd mediumschap (online)

Gevorderd mediumschap (online)

Eerst Basis Mediumschap (online) afronden voordat je met deze les begint.
Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.
Veelgestelde vragen Lesoverzicht Schrijf je in voor de Gevorderd Mediumschap Praktijkdagen
Mediumconsult bij Tineke van Urk

Je docent in deze cursus

Ik ben Tineke van Urk. Ik ben mijn hele leven al paranormaal begaafd en ben al meer dan 12 jaar actief als medium en paragnost en als docent van mediums en paragnosten. Sinds 2016 geef ik mijn succesvolle cursus Mediumschap ook via afstandsonderwijs (online) en de reacties zijn erg positief.

Wil je meer leven vanuit je intuïtie of mediumschap leren? Wil je doorgroeien naar werken met groepen, of zelfs een eigen praktijk? Dan zit je hier dus goed. Dit is het eerste deel van mijn Online Mediumschap opleiding. Dit is het vervolg op Mediumschap, Niveau 1 online: De basis.

Wat is Mediumschap Online, Niveau 2?

Deze cursus is gericht op mensen die de vaardigheden van Mediumschap, Niveau 1: De Basis al hebben vergaard, ofwel door het volgen van de cursus, ofwel bewezen elders (zoals door mediumschap in de praktijk te brengen). Het doel van deze vervolgcursus is dus niet om de basisvaardigheden aan te leren, maar om je vaardigheden uit te breiden, verder te oefenen, zelfvertrouwen te vergroten en het meer en meer in de praktijk te brengen.

Het gaat hier bewust nog niet om het starten en succesvol maken van een eigen praktijk als medium/paragnost, omdat dat niet ieders droom is. Voor dat andere doel (een eigen praktijk) heb ik een aparte cursus gemaakt dat binnenkort als een deel 3 van Mediumschap Online zal uitkomen.

Hier gaat het dus nog om het mediumschap zelf en hoe je dat met steeds groter bewustzijn en zelfvertrouwen verder kan ontwikkelen. Mocht je ambitie nu al verder gaan, richting een succesvolle eigen praktijk, dan mag je dus nog even geduld hebben. Eerst nog wat aan je vaardigheden werken en het vak van medium verder verkennen.

Natuurlijk ga je in deze cursus al wel wat eigen activiteiten opstarten en ervaring opdoen met het werken met groepen.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Ik heb de volgende blokken bedacht om je verder te helpen. In elk blok wordt je uitgenodigd om iets te doen dat je misschien nog  niet gedacht had dat je zou kunnen of durven.

Inbegrepen in Niveau 2 van mediumschap
Dit deel van Mediumschap Online heeft twee Gratis Bonussen:

  1. Als je nog geen Reiki 1-inwijding hebt gehad, dan wordt je vanuit deze cursus alsnog ingewijd
  2. Omdat we met Rider Waite Tarot gaan werken krijg je het Tarot Meester Starterspakket van me.

Aarden en bewustzijn van je grenzen

In de loop van deze cursus ga je dus nog vele manieren ontwikkelen om te werken aan je eigen afscherming en grenzen. Het is een bekend risico van mediumschap, dat je jezelf snel wat kwijtraakt of teveel oppakt en vasthoud van anderen omdat je de grenzen tussen jezelf en anderen teveel openlaat.

Het is dus heel belangrijk om daar eerst genoeg aandacht te geven, zodat je emotioneel en qua bewustzijn stevig staat en zelf stabiel kunt zijn en aanwezig voor de ander. Het is niet goed als je teveel in je emoties verward raakt of met elk briesje meewaait. Daar moet je dus iets aan doen.

Symbolieken

Verder ga je je kennis over betekenis en symbolieken uitbreiden, zodat je op zijn minst over een soort basis-naslag kan beschikken over hoe je een waarneming kunt interpreteren. Natuurlijk zal je in de loop van het werken met mediumschap daaraan je eigen betekenis toevoegen, want elk medium heeft ook een eigen taal waarin dingen doorkomen. Ikzelf ben bijvoorbeeld trancemedium en krijg op die manier veel informatie in symboliek.

Werken in iemands energieveld

Je gaat werken in de aura van mensen en leren een healing te geven. Geen zorgen als je nog geen ervaring daarmee hebt. Ik kan op afstand je kanaal openen voor de helende energie, waarmee je gaat werken.

Huis reinigen en werken met entiteiten

Voordat je leert hoe je een ruimte of een huis kunt reinigen is het vervolgens belangrijk om te leren werken met entiteiten. Dat is iets dat ik graag persoonlijk begeleid als je dat voor het eerst doet, dus daarvoor gaan we afspreken voor een video-gesprek.

Soepel omgaan met cliënten, organisatoren en groepen

Door al deze vaardigheden heen loopt ook een rode draad van het werken met mensen en dus ook de cliënt contacten en de contacten met organisatoren. Daarnaast wil ik je graag leren hoe je met zelfvertrouwen voor een groep kunt staan en spreken of je mediumschap laten werken.

Mediumschap en werken met groepen

In deze cursus ga je ook met meer dan éénn persoon werken. Je gaat bijvoorbeeld een huiskamerbijeenkomst organiseren en ervaring opdoen op een spirituele beurs en een lezing geven. Als dat nu nog erg eng lijkt, dan is het goed dat je deze cursus volgt, want ik help je daar gewoon heen zodat je goed voorbereid bent en het een goede en leerzame ervaring voor je zal zijn. We beginnen gewoon rustig en klein en maken de stappen wanneer je eraan toe bent.

Intensieve persoonlijke begeleiding

Tijdens de cursus zullen we een aantal keren afspreken voor een een-op-een video-gesprek. Je bent nu met een gevorderde cursus bezig, dus krijg je meer persoonlijke begeleiding en dat kan niet alleen via het toetsenbord. Bijvoorbeeld het werken met entiteiten is zo’n vaardigheid die je beter eerst met een ander medium kan oefenen. Het is belangrijk dat je die veiligheid voor jezelf inbouwt, omdat niet alle entiteiten goedwillig zijn.

Ik heb er veel zin in om je verder te begeleiden! Ga je de uitdaging aan? Ik wordt er al helemaal blij van als ik voor me zie hoe goed ik je zie ontwikkelen. Je kan al meer dan je zelf denkt!

Als je nog wat twijfelt of het online kan: lees gerust nog even de vraag en antwoord-sectie hieronder.

Mediumschap praktijkdagen
Misschien heb je graag live begeleiding en vind je het prettig om met een groep mensen dit te oefenen. In dat geval kan je nu de Mediumpraktijkdagen overwegen. Je komt dan elke maand een dag naar Balkbrug waar Tineke je persoonlijk zal begeleiden. Het is een mooie aanvulling op je online cursus en er is zelfs een mogelijkheid om te overnachten als je van ver komt.

Schrijf je in voor de Gevorderd Mediumschap Praktijkdagen

Multimedia biedt nieuwe kansen

Dit is een online cursus, wat betekent dat hij is opgezet als een multimedia zelfstudie, en dat de begeleiding op afstand gebeurt. In die zin werkt het anders dan bij cursussen waarin je met een groep mensen echt bij elkaar komt en samen met hen oefeningen doet onder begeleiding.

Als je dichtbij genoeg woont, is het altijd nog mogelijk om de cursus uit te breiden met supervisie-sessies (niet inbegrepen), maar het is niet perse nodig om dat te doen. Je zult merken dat multimedia in je eigen omgeving misschien soms zelf beter werkt, temeer omdat je onbeperkt kunt herhalen. Het is gewoon een andere vorm.

Leermiddelen

Je zult merken dat de oefeningen in het materiaal, samen met de begeleiding op afstand, je echt gaan helpen om stappen te maken en vaardig te worden. De basis van de cursus bestaat uit een reeks video’s (opdrachten, demonstraties, oefeningen, geleide meditaties), uitgebreid geschreven materiaal  en per les vragen en opdrachten waarover je ook iets moet terugsturen.

Links onderin de meeste lessen staat een knop “Test zien“, waarmee een formulier zichtbaar wordt waarin je de antwoorden en ervaringen naar me kunt opsturen.

Ik volg je voortgang op individuele basis en help waar nodig

Wat je instuurt, wordt door mij gebruikt om je voortgang te volgen en om je suggesties en toelichting te sturen en om je te helpen waar je er even niet uitkomt. Indien nodig zal ik een chat- of skype-contact voorstellen. Daarnaast is de mogelijkheid om gewoon contact met  me op te nemen (om bijvoorbeeld een vraag te stellen over het materiaal) ook aanwezig (via de knop “Leraar contacteren” bovenin elke les). Op die manier is mijn hulp altijd dichtbij en hoef je nooit lang te wachten.

Sommige oefeningen worden gedaan met een foto of object waarvan ik de persoon ken, zodat ik de terugkoppeling kan duidden, en ik kan altijd op afstand afstemmen en meekijken. Andere oefeningen vragen dat je iemand als  oefenpersoon kiest of dat je een oefenpartner vindt om samen mee te oefenen. De stappen zijn allemaal goed te volgen en helpen je steeds iets verder te ontwikkelen.

Je moet er nog steeds ook zelf wat voor doen

Een zelfstudie vraagt natuurlijk wat meer initiatief van je, maar als je het werk doet (in een tempo dat klopt voor jou), dan staat niets je talent nog in de weg. Stap voor stap kom je, door de oefeningen en informatie en terugkoppeling, steeds dichter bij je volle potentieel als medium. Je enthousiasme kan de motor zijn. Ontdekken is ook gewoon leuk.

Door allerlei manieren te oefenen ga je leren wat past bij jou en wat klopt voor jou. Je gaat oefenen met het afstemmen op objecten, oefenen met het werken met kaartleggingen, je vorige leven(s) ontdekken, en nog veel meer. Het begint echter met zorgen dat je goed in je lichaam zit en dat de overtollige of negatieve energie lekker kan doorstromen naar de aarde waar hij getransformeerd en gereinigd wordt.

Waarom een online cursus?

De reden dat ik de opleiding in deze vorm heb gebracht is deels omdat ikzelf vrijer wilde zijn van specifieke locaties (verhuizen naar een heel ander gebied is moeilijk als je heel regionaal werkt), maar vooral ook omdat we leven in een tijdperk waarin communicatie en ontmoetingen steeds vaker op grotere afstand plaatsvindt.

We hebben ook steeds vollere agenda’s en zoeken leerwegen die we zelf naar onze agenda kunnen vormen en waarmee we ook de wachtmomenten waar dan ook (in wachtkamers bijvoorbeeld of in de trein of bus) kunnen gebruiken voor iets dat we waardevol vinden. Een online cursus biedt vanuit zijn aard dat soort flexibiliteit.

Een antwoord op de vragen die ik krijg

Internet en sociale media brengen ons, ongeacht afstanden, steeds gemakkelijk bij elkaar. Hierdoor kreeg ik steeds vaker verzoeken, of ik iets kon aanbieden (of andersom: “Ik vind je zo speciaal, woonde je maar dichterbij”). Steeds meer contacten wonen in België, of andere landen, en die kunnen natuurlijk niet even naar Assen komen om daar door mij begeleid te worden.

Kan mediumschap wel online geleerd worden?

Ik ben begonnen met mezelf de vraag te stellen: “Hoe kan ik iemand dit leren zonder hem echt te ontmoeten?”. Voor mij was het niet vanzelfsprekend dat deze vorm kon werken. Het leek ook voor mij iets dat eigenlijk alleen in de aanwezigheid van een ander medium mogelijk was.

Ik heb er dus eerst goed over gedacht en ben inmiddels ik overtuigd dat het kan. Het is een kwestie van alle beschikbare media combineren met gemakkelijke contactmogelijkheden op afstand. En natuurlijk ook een kwestie van het bedenken van oefeningen waarmee je zoveel mogelijk zelfstandig kunt vaststellen wanneer de uitkomst goed is. Voor de rest kijk ik mee en zijn we in contact op allerlei manieren.

Gelukkig geef ik ook de online cursus nu al lang genoeg om te merken dat het werkt. Op basis van de vooruitgang die ik merk aan de antwoorden en de persoonlijke contacten, ben ik dus erg positief over deze nieuwe leervorm. Bovenal ben ik blij dat ik op deze manier ook mensen kan helpen die ver weg wonen, zelfs in andere landen.

Het eerste niveau van mediumschap is nu al ruim een jaar online en ik heb inmiddels al een groep leerlingen zien slagen. Zelfs mensen die al werkten met vormen van mediumschap in hun eigen praktijk hebben aangegeven dat het voor hen een soort snoeptuin waarin ze met allerlei andere vormen van mediumschap aan de slag konden.

In dit deel 2 van de reeks Mediumschap, gaan we verder waar Mediumschap, Niveau 1 je heeft gebracht. We gaan met groepen werken, psychometrie en je vermogen tot afstemmen vergroten en anderzijds ook aandacht geven aan je aarding en de wortels die je stevig op de aarde moeten houden terwijl je afstemt. Je krijgt ervaring met het omgaan met clienten en organisatoren en groepen, en ontwikkelt daarin steeds meer zelfvertrouwen.

Als je serieus met mediumschap aan de slag wilt, is deze cursus eigenlijk een must. Vul het daarna aan met deel 3 waarin ik je help om een succesvolle praktijk op te bouwen, en je zult alle hulpbronnen hebben om een succesvol medium te kunnen zijn werkend met je eigen talenten.

Tempo en beschikbaarheid van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 14 lesblokken (modulen), die elk uit meerdere lessen bestaan. Het eerste lesblok komt meteen na aanschaf van de cursus beschikbaar. De rest van de lesblokken komen geleidelijk, in een tempo van een lesblok per twee weken, beschikbaar.

Je krijgt elke twee weken een email die je attendeert op het beschikbaar komen van een nieuwe module. Waardoor je 28 weken (ongeveer 7 maanden) na de start van je cursus beschikt over het volledige materiaal. Het tempo waarin je de lessen volgt, is natuurlijk helemaal aan jou. De cursus blijft na aanschaf gewoon voor je beschikbaar en bereikbaar met je login-gegevens (die je zelf kiest als je voor het eerst een eigen account aanmaakt in de winkel).

Credits
Deze cursus is een samenwerking van Praktijk Tineke van Urk en De Witte Prins.
 

Vraag en antwoord

Voor wie is deze cursus precies?
Wat kan ik precies verwachten?
Mijn agenda is aardig gevuld. Kan ik de lessen ook spreiden over een langere periode?
Hoe lang mag ik over de cursus doen?
Als ik tussendoor op vakantie ga, is het dan nuttig om al te beginnen?
Is het belangrijk om de lessen in de aangeboden volgorde te volgen?
Hoe wordt een stap (les) afgesloten?
Ik zie 'test' staan. Moet ik ergens aan voldoen en kan ik ook zakken?
Waarom zou ik deze cursus kopen?
Hoe werkt de inschrijving / aanmelding voor deze cursus?
Kan ik ook per maand betalen?
Hoe leer ik het meest van deze cursus?
 

Hoe verder?

Hieronder zie je de lijst met lesblokken en lessen. Je begint natuurlijk met de cursus kopen en meteen daarna kan je starten met de lessen die inmiddels beschikbaar zijn (het lesblok “Alle begin is leuk!“). Als een les is afgerond (door de test te maken of de knop te gebruiken in de les) dan staat er een vinkje achter.

Modules

Tarot Meester worden

Lessen

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!