Bel meteen voor een afspraak naar +31 (0)6 29126233

Basis Mediumschap (online)

Basis Mediumschap (online)

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.
Veelgestelde vragen Lesoverzicht Schrijf je in voor de Basis Mediumschap Praktijkdagen
Tineke van urk medium

Je docent in deze cursus

Ik ben Tineke van Urk. Ik ben mijn hele leven al paranormaal begaafd en ben al meer dan 12 jaar actief als medium en paragnost en als docent van mediums en paragnosten. Sinds 2016 geef ik mijn succesvolle cursus Mediumschap ook via afstandsonderwijs (online) en de reacties zijn erg positief.

Wil je meer leven vanuit je intuïtie of mediumschap leren? Wil je doorgroeien naar werken met groepen, of zelfs een eigen praktijk? Dan zit je hier dus goed. Dit is het eerste deel van mijn Online Mediumschap opleiding. Dit is Mediumschap, Niveau 1 online: De basis. Klik hier voor gespreide betaling

Ben jij hoog-sensitief?

Soms wisten mijn leerlingen al dat ze hoog sensitief waren en soms worstelden ze al langer met waarnemingen en ‘weten’ dat spontaan opkwam. Hoog sensitieve mensen (HSP) zijn vanuit zichzelf al geoefend in het intuïtief waarnemen van informatie, zozeer zelfs dat ze er vaak last van hebben en onder gebukt gaan. Hun talent is ook een last en het leren reguleren ervan (zodat het behapbaar wordt) is ook belangrijk.

Mediumschap is eigenlijk heel gewoon

Het is vereiste om dat soort gevoeligheid al bewust te zijn, want ook als je dat niet hebt is de kans groot dat je al waarnemingen en sturing hebt ervaren zonder dat je het bewust als mediumschap hebt benoemd. We nemen allemaal waar en worden allemaal gestuurd op manieren die zich niet opdringen maar wel werken. Deels is de reis door mediumschap dus ook iets ontdekken wat er al altijd al was.

Je begreep de leiding gewoonweg nog niet en wist ook nog niet hoe je daar bewust heen kon gaan en hoe je het kon gebruiken. Ook jij kan deze talenten verder ontwikkelen en leren hoe jouw intuïtie met jou communiceert en hoe je dat kan gebruiken.

Mijn eigen leerpad als medium

Ook voor mij is het een leerweg geweest om mijn mediumschap te ontdekken en erop te vertrouwen. Ook voor mij zijn er momenten van stagnatie geweest en ontkenning, naast doorbraken. Net als anderen heb ik eerste ontmoetingen met helpers en engelen gehad en mogen leren hoe de signalen werken en wat de betekenis is van deze signalen.

Ik ontwikkel me nog steeds en krijg nog steeds volop lessen aangeboden, soms met zachte hand, soms stevig, die me uitnodigen om te luisteren en te groeien. Het is zelden gemakkelijk om voorbij je eigen overtuigingen en drempels te komen, maar dat is wel wat er gebeurt. Misschien verschillen onze lessen, maar iedereen heeft ze. Het hoort bij mens zijn. Als je me een tijdje volgt, dan heb je al aardig wat ontwikkelingen voorbij zien komen.

Ga jij dit waardevolle pad ontdekken?

Het is geen geheim, en ook niet uitzonderlijk, voor mensen om op de manier van een medium af te stemmen op andere mensen en het leven zelf. We doen het automatisch al, maar het is gewoon iets waarvan je nog niet bewust bent geweest. Tot nu toe, althans, want nu vertel ik je dat je medium bent en dat je hier niet toevallig bent. Deze tekst staat hier speciaal voor jou.

Is het mogelijk dat je het gaat ontdekken? Voel je de zachte uitnodiging in je die zegt “toe maar… ga dan… doe het maar…”? Ook ik ben hier niet toevallig, want ik ben hier omdat jij hier bent en ik nodig je uit om je vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen.

Jouw mediumschap is anders, niet minder

Het terrein van mediumschap is heel breed en gevarieerd, dus je zal niet zijn zoals die andere mediums waar je van weet en die je misschien hebben verrast en geïmponeerd. Jij bent jij, en zij zijn zij. Je gaat ontdekken welke vorm jouw mediumschap heeft en hoe jij de informatie ontvangt op een manier die klopt voor jou.

Jouw achtergrond en ontwikkeling heeft je op andere manieren gevormd dan die anderen en dus krijg jij je informatie binnen op een manier die past bij wie je bent en jouw unieke achtergrond. Ook voor jou is er een taak om te ontdekken en volgen.

Het kan dus zijn dat jij ziet, waar anderen horen of voelen. Het kan zijn dat jouw talent vooral gaat over het praten met dieren en minder over communiceren met overledenen. Misschien blijk jij wel een oude wijze die op een speciale manier is opgeleid voor een specifieke taak voor een specifieke doelgroep. We kunnen het samen ontdekken, zoals ik al meer dan 10 jaar mediums en paragnosten help.

Multimedia biedt nieuwe kansen

Dit is een online cursus, wat betekent dat hij is opgezet als een multimedia zelfstudie, en dat de begeleiding op afstand gebeurt. In die zin werkt het anders dan bij cursussen waarin ik mensen echt heb ontmoet en samen met hen oefeningen heb gedaan.

Als je dichtbij genoeg woont, is het altijd nog mogelijk om de cursus uit te breiden met supervisie-sessies (niet inbegrepen), maar het is niet nodig om dat te doen. Je zult merken dat multimedia in je eigen omgeving misschien soms zelf beter werkt, temeer omdat je onbeperkt kunt herhalen. Het is gewoon een andere vorm.

Mediumschap praktijkdagen
Misschien heb je graag live begeleiding en vind je het prettig om met een groep mensen dit te oefenen. In dat geval kan je nu de Mediumpraktijkdagen overwegen. Je komt dan elke maand een dag naar Balkbrug waar Tineke je persoonlijk zal begeleiden. Het is een mooie aanvulling op je online cursus en er is zelfs een mogelijkheid om te overnachten als je van ver komt.

Schrijf je in voor de Gevorderd Mediumschap Praktijkdagen

Leermiddelen

Je zult merken dat de oefeningen in het materiaal, samen met de begeleiding op afstand, je echt gaan helpen om stappen te maken en vaardig te worden. De basis van de cursus bestaat uit een reeks video’s (opdrachten, demonstraties, oefeningen, geleide meditaties), uitgebreid geschreven materiaal  en per les vragen en opdrachten waarover je ook iets moet terugsturen. Links onderin de meeste lessen staat een knop “Test zien“, waarmee een formulier zichtbaar wordt waarin je dit terugsturen kunt doen.

Ik volg je voortgang op individuele basis en help waar nodig

Wat je instuurt, wordt door mij gebruikt om je voortgang te volgen en om je suggesties en toelichting te sturen en om je te helpen waar je er even niet uitkomt. Indien nodig zal ik een chat- of skype-contact voorstellen. Daarnaast is de mogelijkheid om gewoon contact met  me op te nemen (om bijvoorbeeld een vraag te stellen over het materiaal) ook aanwezig (via de knop linksboven in elke les). Op die manier is mijn hulp altijd dichtbij en hoef je nooit lang te wachten.

Sommige oefeningen worden gedaan met een foto of object waarvan ik de persoon ken, zodat ik de terugkoppeling kan duidden, en ik kan altijd op afstand afstemmen en meekijken. Andere oefeningen vragen dat je iemand als  oefenpersoon kiest of dat je een oefenpartner vindt om samen mee te oefenen. De stappen zijn allemaal goed te volgen en helpen je steeds iets verder te ontwikkelen.

Je moet er nog steeds ook zelf wat voor doen

Een zelfstudie vraagt natuurlijk wat meer initiatief van je, maar als je het werk doet (in een tempo dat klopt voor jou), dan staat niets je talent nog in de weg. Stap voor stap kom je, door de oefeningen en informatie en terugkoppeling, steeds dichter bij je volle potentieel als medium. Je enthousiasme kan de motor zijn. Ontdekken is ook gewoon leuk.

Door allerlei manieren te oefenen ga je leren wat past bij jou en wat klopt voor jou. Je gaat oefenen met het afstemmen op objecten, oefenen met het werken met kaartleggingen, je vorige leven(s) ontdekken, en nog veel meer. Het begint echter met zorgen dat je goed in je lichaam zit en dat de overtollige of negatieve energie lekker kan doorstromen naar de aarde waar hij getransformeerd en gereinigd wordt.

Waarom een online cursus?

De reden dat ik de opleiding in deze vorm heb gebracht is deels omdat ikzelf vrijer wilde zijn van specifieke locaties (verhuizen naar een heel ander gebied is moeilijk als je heel regionaal werkt), maar vooral ook omdat we leven in een tijdperk waarin communicatie en ontmoetingen steeds vaker op grotere afstand plaatsvindt.

We hebben ook steeds vollere agenda’s en zoeken leerwegen die we zelf naar onze agenda kunnen vormen en waarmee we ook de wachtmomenten waar dan ook (in wachtkamers bijvoorbeeld of in de trein of bus) kunnen gebruiken voor iets dat we waardevol vinden. Een online cursus biedt vanuit zijn aard dat soort flexibiliteit.

Toename van afstand-verkleining

Internet en sociale media brengen ons, ongeacht afstanden, steeds gemakkelijk bij elkaar. Hierdoor kreeg ik steeds vaker verzoeken, of ik iets kon aanbieden (of andersom: “Ik vind je zo speciaal, woonde je maar dichterbij”). Steeds meer contacten wonen in België, of andere landen, en die kunnen natuurlijk niet even naar Assen komen om daar door mij begeleid te worden.

Kan mediumschap wel online geleerd worden?

Ik ben begonnen met mezelf de vraag te stellen: “Hoe kan ik iemand dit leren zonder hem echt te ontmoeten?”. Voor mij was het niet vanzelfsprekend dat deze vorm kon werken. Het leek ook voor mij iets dat eigenlijk alleen in de aanwezigheid van een ander medium mogelijk was.

Ik heb er dus eerst goed over gedacht en ben inmiddels ik overtuigd dat het kan. Het is een kwestie van alle beschikbare media combineren met gemakkelijke contactmogelijkheden op afstand. En natuurlijk ook een kwestie van het bedenken van oefeningen waarmee je zoveel mogelijk zelfstandig kunt vaststellen wanneer de uitkomst goed is. Voor de rest kijk ik mee en zijn we in contact op allerlei manieren.

Waarom een online cursus?

In dit eerste niveau leer je de basis van mediumschap. We gaan aan de slag met vaardigheden en technieken die geschikt zijn voor mensen die hun vaardigheden aan het opbouwen en ontdekken zijn. Het geeft je een goede start om je verder te ontwikkelen, wanneer je besluit ermee verder te gaan (wat ik je natuurlijk volhartig kan aanbevelen).

Daarnaast krijg je voor elk onderwerp een stuk theoretische basis aangereikt, aangevuld met videomateriaal waarin ik iets toelicht en waarin je de stof gemakkelijker krijgt aangereikt, maar waarmee ik ook een geleide meditatie of oefening kan uitspreken terwijl jij hem zelf doet.

Ook demonstraties zijn op die manier mogelijk, en als uit je vragen en terugkoppeling blijkt dat je meer nodig hebt, dan kan ik het altijd aanvullen met nieuw materiaal zodat het levend blijft en actueel. Bekijk het overzicht van lessen hieronder eens, om een overzicht te krijgen van de onderwerpen.

Tempo en beschikbaarheid van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 10 lesblokken (modulen), die elk uit meerdere lessen bestaan. Het eerste lesblok komt meteen na aanschaf van de cursus beschikbaar. De rest van de lesblokken komen geleidelijk, in een tempo van een lesblok per twee weken, beschikbaar.

Je krijgt elke twee weken natuurlijk een email die je attendeert op het beschikbaar komen van een nieuwe module. Waarna je 18 weken na de start van je cursus beschikt over het volledige materiaal. Het tempo waarin je de lessen volgt, is natuurlijk helemaal aan jou. De cursus blijft na aanschaf gewoon voor je beschikbaar en bereikbaar met je login-gegevens (die je zelf kiest als je voor het eerst een eigen account aanmaakt in de winkel).

Credits
Deze cursus is een samenwerking van Praktijk Tineke van Urk en De Witte Prins.
 

Vraag en antwoord

Wat kan ik precies verwachten?
Mijn agenda is aardig gevuld. Kan ik de lessen ook spreiden over een langere periode?
Hoe lang mag ik over de cursus doen?
Als ik tussendoor op vakantie ga, is het dan nuttig om al te beginnen?
Is het belangrijk om de lessen in de aangeboden volgorde te volgen?
Hoe wordt een stap (les) afgesloten?
Ik zie 'test' staan. Moet ik ergens aan voldoen en kan ik ook zakken?
Waarom zou ik deze cursus kopen?
Hoe werkt de inschrijving / aanmelding voor deze cursus?
Kan ik ook per maand betalen?
Hoe leer ik het meest van deze cursus?
 

Hoe verder?

Hieronder zie je de lijst met lesblokken en lessen. Je begint natuurlijk met de cursus kopen en meteen daarna kan je starten met de lessen die inmiddels beschikbaar zijn (het lesblok “Alle begin is leuk!“). Als een les is afgerond (door de test te maken of de knop te gebruiken in de les) dan staat er een vinkje achter.

Modules

Schrijf je in

Schrijf je meteen even in en laat je inspireren door meeslepende verhalen, ontwikkel je intuïtieve gaven en blijf automatisch op de hoogte.

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Zeg het voort

Deel dit met je vrienden!