• Gevorderd mediumschap

  by Tineke
  • Gevorderd Mediumschap (online) - 525,00 450,00
  cursus mediumschap de basis

  In dit vervolg op Basis Mediumschap, help ik je om je vaardigheden en vermogens verder te vergroten. Je leert omgaan met clienten, groepen en organisatoren van beurzen/evenementen. Zelfvertrouwen in mediumschap komt met toenemend succes in diverse omstandigheden. Een leuke cursus met veel praktijk-opdrachten, of nu nu online leert of in combinatie met praktijkdagen.

 • Reiki III Inwijding en cursus (Reiki Master)

  by Tineke
  • Reiki 3 Inwijding (Reiki-meesterschap) - 222,00
  reiki inwijding

  Je bent al Reiki 1 en Reiki 2 ingewijd bent en wilt nu Reiki Master worden. In twee ontmoetingen wordt je in Reiki 3 ingewijd en oefenen we met de inwijding. Dit cursusmateriaal is voor thuisstudie en naslag. Als Reiki Master kan je een reiki-praktijk beginnen, anderen inwijden, of soepel verder ontwikkelen naar mediumschap. Reiki ondersteunt je ontwikkeling naar een vredelievende meer spirituele leefwijze.

 • Basis Mediumschap

  by Tineke
  • Basis Mediumschap (Online) - 375,00
  mediumschap

  Ben jij zelf ook medium? Wat kan jij dan als medium? Dat, en nog veel meer, ontdek je in deze online cursus. Met een hands-on begeleiding van Tineke van Urk ga je leren en oefenen met mediumschap. Leren doe je waar je ook bent, desnoods in het buitenland, zelfs via je mobiele telefoon. Het is leuk en je oefent met alle basisvaardigheden tot je er zeker van bent: Ik ben een medium! Een leuke cursus met veel praktijk-opdrachten, die je zowel online als in combinatie met praktijkdagen kan volgen.

 • Reiki II inwijding en cursus

  by Tineke
  • Reiki 2 Inwijding (behandeling van anderen en op afstand) - 175,00
  reiki 2-inwijding

  Nadat je in Reiki 1 de zelfbehandeling hebt geleerd, ga je in deze cursus verder met behandeling op afstand, de Reiki symbolen en de volledige behandeling van anderen. In twee ontmoetingen krijg je de Reiki 2 inwijding en oefenen we samen. Dit cursusmateriaal is voor thuisstudie en naslag. Voor velen is Reiki het startpunt van hun ontwikkeling als energetisch helper. Reiki is daarnaast een mooie aanvulling op de Mediumschap cursussen.

 • Reiki I inwijding en cursus

  by Tineke
  • Reiki 1 Inwijding (zelf-behandeling) - 145,00
  reiki inwijdingen door tineke van urk balkbrug

  Deze cursus bestaat uit twee ontmoetingen in mijn praktijk waarin je wordt ingewijd in Reiki 1. Daarnaast krijg je dit cursusmateriaal voor thuisstudie en naslag. Het materiaal bevat onder andere videobeelden, foto's en beschrijvingen van behandelingen met Reiki. Voor velen is Reiki het startpunt van de ontwikkeling als energetisch helper. De cursus is ook onderdeel van de Gevorderd Mediumschap cursus,